halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Områdeschef/Regionchef till vår äldreomsorg

Ort
Utgår

2022-01-28

Ansök nu

Områdeschef/Regionchef till vår äldreomsorg

Vi söker en Områdeschef/Regionchef till vår äldreomsorg som vill vara med och utveckla både företaget och branschen. Vi erbjuder ett spännande arbete där du själv är med och formar uppdraget tillsammans med företagsledningen.

Om A&O

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 600 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet. 

Uppdraget

Vi söker en Områdeschef/Regionchef till vår äldreomsorg där du blir en av tre områdeschefer. Som Områdeschef ingår du i företagsledningen och har ett chefsansvar över verksamhetschefer på äldreboenden i tilldelad region/område. I rollen kommer du att stötta och leda ditt områdes verksamhetschefer i verksamhetsrelaterade frågor samt leda och fördela arbetet i samarbete med VD och företagsledningen. I ansvaret ingår att utveckla ditt område så att det når uppsatta kvalitets- och budgetmål. Du är företagets representant gentemot kommun och myndigheter i ditt område.

Du ska ha ingående kunskaper i de lagar, föreskrifter, riktlinjer och regelverk som styr verksamheten - både från kommun och övriga relevanta myndigheter. Vidare ska du ha kunskaper om företagets riktlinjer, rutiner och policies. Som områdeschef ansvarar du för att verksamheterna efterlever ovanstående grundkrav och uppdaterar arbetssätt, metoder och lokala rutiner i samband med att kraven ändras/utvecklas.

Uppdraget utgår från A&O:s huvudkontor i Norrköping men omfattar resor till våra verksamheter i ditt område.

Egenskaper

Du ska tycka om att ha många bollar i luften, ha lätt för att samarbeta och ha goda ledaregenskaper. Du ska vidare ha goda kommunikativa egenskaper, både i tal och skrift. Du ska vara nyfiken, kreativ, engagerad och medverka till att driva utvecklingen framåt, både i företaget och i branschen. Förutom ovanstående egenskaper söker vi en person som är trygg i sitt ledarskap/chefskap, någon som kan implementera väl etablerade rutiner och strukturer i en verksamhet. Du ska genom ditt stabila ledarskap skapa en trygghet och tydlighet i verksamheten som dina verksamhetschefer kan luta sig emot.

Kvalifikationer

Du som söker ska ha dokumenterad relevant högskoleutbildning såsom sjuksköterska, socionom eller motsvarande högskoleutbildning och erfarenhet av äldreomsorg. Utbildning och erfarenhet motsvarande IVO:s tillståndsplikt för verksamhetschef är önskvärt. Du ska även ha erfarenhet av att leda andra chefer i sitt uppdrag.

Övrigt

Arbetstid/Varaktighet: 100% Tillsvidare, provanställning tillämpas.

Tillträdesdatum: enligt överenskommelse

Arbetsort: Norrköping med resor

Lön: Individuell lön enligt överenskommelse

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal.

Intervjuer kan ske fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor angående tjänsten, kontakta: VD, Sakarias Mårdh

vxl 011-180 100 eller post@ansvarochomsorg.se

Dela detta jobb

Områdeschef/Regionchef till vår äldreomsorg

A&O Ansvar och Omsorg