halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Område psykiatri välkomnar sjuksköterskor natt till akutpsykiatrisk avdelning 1B!

Ort
Kategorier
Utgår

2021-12-15

Ansök nu

Område psykiatri välkomnar sjuksköterskor natt till akutpsykiatrisk avdelning 1B!

Arbetsbeskrivning

Arbetsuppgifterna är många och varierande. Som sjuksköterska på vår avdelning leder och fördelar du omvårdnadsarbetet samt koordinerar och prioriterar insatserna för patienterna. Sjuksköterskan arbetar både självständigt och i team med övriga medarbetare. Du kan även i arbetet vara involverad med andra vårdgivare med utgångspunkt i patientens individuella behov. Vi arbetar för goda relationer till varandra, patienter, närstående och vårdgrannar.

På avdelningen arbetar sjuksköterskor, skötare/undersköterskor, läkare och kurator tillsammans för bästa möjliga vård med patienten i fokus.

Vi strävar alltid efter att ge en god och säker vård och ett professionellt bemötande, där ständiga förbättringar och patientsäkerhet är viktigt, här är medarbetarnas delaktighet mycket viktig.

Din introduktion på arbetsplatsen anpassas efter vilken erfarenhet du har sedan tidigare, vanligtvis har sjuksköterskor fyra veckors introduktion med stöd och hjälp av en mentor. Vi har nu även ett koncept för nyutexaminerade sjuksköterskor, där deltagande erbjuds i ett regionövergripande program som benämns som sjuksköterskans första år. För dig som har en längre erfarenhet ser vi fram emot att kunna ta vara på dina specialistkunskaper!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska.
Erfarenhet eller specialistutbildning inom psykiatri är meriterande. Vi välkomnar också nyutexaminerade sjuksköterskor med kortare erfarenhet enligt konceptet ovan.

Du är intresserad av att arbeta med vård- och behandlingsinsatser till patienter med allvarliga psykiatriska symtom i det akuta skedet. Som person är du trygg, stabil och har självinsikt. Du har en god samarbetsförmåga, har lätt för möten med olika människor, engagemang för att vilja utveckla, förbättra och förändra.

Du har förmåga att med en positiv inställning till ditt arbete engagera och motivera dina kollegor. Du kan ta initiativ till att lösa och hantera situationer som uppkommer i det dagliga arbetet. Arbetet är stundvis krävande och ställer krav på stresstålighet och prioriteringsförmåga men vi som arbetar här vet att det också ger så mycket tillbaka. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Andra uppgifter

Urval och intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden så vänta inte med din ansökan, sök gärna redan idag!

Vill du veta mer om jobbet är du välkommen att höra av dig till oss! Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Ditt nya hem? Läs mer om att bo och leva i Östersunds kommun. www.ostersund.se

I mån av tillgång så kan vi eventuellt hjälpa till med möblerad eller omöblerad bostad. Mer information om det hittar du på vår hemsida. www.regionjh.se/jobbahososs/hjalpmedboende

Välkommen till Jämtland Härjedalen! www.jamtland.se

Här hittar du mer information om Region Jämtland Härjedalen. www.regionjh.se

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Helgtjänstgöring ingår Tillträde enligt överenskommelse.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Kristoffer Alvevin
Enhetschef
Telefon:
Email: kristoffer.alvevin@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Ann-Charlotte Andrén
Vårdförbundet
Telefon:
Email: lotta.andren@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/666/2021
Sista ansökningsdag: 2021-12-15

Dela detta jobb

Område psykiatri välkomnar sjuksköterskor natt till akutpsykiatrisk avdelning 1B!

Region Jämtland Härjedalen- Hälso- och sjukvård