halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och driva utvecklingen av framtidens psykiatri i Region Jämtland/Härjedalen?

Då är du den vi söker!

Region Jämtland/Härjedalen är en av länets största arbetsgivare med cirka 4200 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, ett län som verkligen erbjuder både aktiviteter och avkoppling i unik miljö.

I denna sköna naturliga miljö söker Område Psykiatri dig som har ett genuint intresse för vidareutveckling både av organisationen och din egen kompetens. Du kommer till en klinik som har tre avdelningar för heldygnsvård samt fem öppenvårdsmottagningar. En klinik på drygt 270 medarbetare i olika professioner varav 13 Överläkare, 6 egna ST läkare och Vik Ul samt AT läkare med regelbunden placering på kliniken. Som överläkare hos oss kommer du ingå i läkargruppen som har ett välutvecklat samarbete och varje vecka har vi läkarmöten där kliniska frågor tas upp och diskuteras. Du kommer att ha en viktig roll i att utveckla vården tillsammans med dina kollegor och ledningen

Vi arbetar i en verksamhet som förutsätter gott samarbete mellan olika professioner, enheter inom området, vårdgrannar samt övriga resurser som finns för våra patienter.

Tjänsten är placerad inom psykosvården med huvudsaklig tjänstgöring inom öppenvården, men även inom slutenvården psykos.

Psykosvården bedrivs på en slutenvårdavdelning och en öppenvårdsmottagning som även arbetar med andra patientgrupper med komplexa och långvariga psykiatriska funktionedsättningar. Enheten består av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, kurator, arbetsterapeut och psykologer. Fysioterapeuter finns att tillgå.
Du kommer att möta enheter och medarbetare med stor erfarenhet och engagemang för patienterna.

Verksamheterna har hög kompetens och lång erfarenhet av psykosvård och ätstörningsproblematik. Det finns också en omfattande erfarenhet av ett personcentrerat förhållningsätt. Vi strävar efter att arbeta i ett team kring patienten där det finns en dialog med alla yrkeskategorier och över gränserna mellan slutenvård och öppenvård.

Arbetsbeskrivning

Vi är inne i en spännande utvecklingsfas genom att införa ett standardiserat och sammanhållet vårdförlopp för förstagångsinsjuknande i psykos. I verksamheten bedrivs också ett aktivt utvecklingsarbete för att genomföra psykosvård inom öppenvården enligt nationella riktlinjer. Du förväntas medverka i denna utveckling, även att bidra till det strategiska arbetet på kliniken samt arbeta i psykiatriövergripande forum och uppdrag. Det finns en öppenhet för utveckling i verksamheten där ledning, kollegor och medarbetare aktivt medverkar kring utveckling av psykosvården.

Det är viktigt för oss att du som söker har ett uttalat intresse för kliniskt patientarbete likväl som intresse av utvecklingsarbete. Du har ett engagemang i patientsäkerhetsarbete samt är öppen för att arbeta med och utveckla digitala moment i din arbetsvardag.
Handledning av studenter, AT-läkare och ST-läkare är en naturlig del av verksamheten. Systematiskt konsultationsarbete mot våra interna & externa vårdgrannar är under ständig utveckling samt utvecklandet av digitala arbetssätt för att effektivisera & förenkla patientkontakten.

Du som person förväntas uppvisa goda egenskaper i att kunna ansvara för löpande verksamhetsutveckling samt leda projekt och kontinuerliga förbättringsarbeten parallellt med ett strukturerat kliniskt arbete.
Du ingår självklart i psykiatrins bakjourslinje, omfattningen kan anpassas efter verksamhetens behov och dina egna önskemål.

Vidare ser vi positivt på forskning och försöker tillse möjligheten för detta inom anställningsgraden. En god balans mellan arbete, fritid och familjeliv är viktigt för hälsa och arbetsglädje och vi tillmötesgår gärna individuella önskemål i anställningsgrad.

Kvalifikationer

Dokumenterad specialistutbildning inom psykiatri.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, framför allt förmåga till samarbete, kommunikation och vilja till utveckling. Dokumenterad undervisning och handledarvana inkl godkänd ST-handledning.

Ni ska kunna arbeta som självständig bakjour, vilket också innebär medicinskt ledningsansvarig på jourtid. Handledning som nyanställd finns givetvis medräknat.
Disputerad med aktiv forskning inom relevant ämnesområde är meriterande.

Andra uppgifter

Löpande urval samt intervjuer kommer tillämpas så skicka din ansökan snarast.

Region Jämtland Härjedalen är en av länets största arbetsgivare med cirka 4 200 medarbetare.

Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionens hälso- och sjukvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. www.regionjh.se

Välkommen till Jämtland Härjedalen: www.jamtland.se
Läs mer om att bo och leva i Östersunds kommun: www.levaiostersund.se

Vi har gjort vårt val av rekryteringstjänster och avsäger oss vänligt men bestämt ytterligare erbjudanden.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten är på heltid, med möjlighet till deltid.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Daniel Sandqvist
Biträdande Enhetschef
Telefon: 073–0938291
Email: daniel.sandqvist@regionjh.se
Namn: Ulrika Schröder
Enhetschef
Telefon: 063-15 30 00 (vxl)
Email: ulrika.schroder@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Julia Stasiak
Läkarförbundet
Telefon: +4663153620
Email: julia.stasiak@regionjh.se
Namn: Joakim Järphag
Läkarförbundet
Telefon:
Email: joakim.jarphag@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/777/2021
Sista ansökningsdag: 2022-01-31

Område psykiatri söker överläkare till psykosvård!

Ort
Kategorier
Utgår

2022-01-31

Ansök nu

Dela detta jobb