halsojobb.se

Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1500 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet.

Arbetsuppgifter

Ögonmottagningen på Visby lasarett är en liten och väl fungerande enhet. Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter där det finns stora möjligheter till utveckling.

Du kommer att arbeta med egna mottagningar för våra glaukom- och diabetespatienter och ha telefonrådgivning. Du kommer också att göra förberedande undersökningar inför läkarbesök och assistera vid kataraktoperationer och polikliniska operationer samt injektionsbehandlingar.

Vi arbetar med journalsystemet TakeCare samt Topcons bildhanteringssystem.

Kvalifikationskrav

Vi söker i första hand dig som är legitimerad ögonsjuksköterska, alternativt legitimerad sjuksköterska med god erfarenhet av mottagningsarbete och ögonsjukvård. Vi ser även dig som är allmänsjuksköterska med intresse för framtida vidareutbildning till ögonsjuksköterska som sökande.

Som person är du samarbetsvillig och har förmågan att anpassa ditt bemötande och förhållningssätt utifrån individ och situation. Du är trygg i både person och profession samt har ett patientfokuserat arbetssätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vill du vara med och påverka och utveckla vår verksamhet så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 59000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Kontakt

Charlotte Hägerstrand
Enhetschef
0498-268942
Logga

Ögonsjuksköterska/­sjuksköterska

Företag Region Gotland
Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-24

Ansök nu

Dela detta jobb