halsojobb.se

-->

Obduktionstekniker till klinisk patologi/cytologi i Huddinge

Ort
Kategorier
Utgår

2020-02-26

Ansök nu

Obduktionstekniker till klinisk patologi/cytologi i Huddinge

 

Vi erbjuder
Vill du vara ledigt på kvällar, helg och röda dagar? Vi erbjuder ett 11 månaders vikare tjänst till vår trivsamma arbetsgrupp inom Klinisk patologi och cytologi i Huddinge

Om tjänsten
Rollens övergripande ansvarsområden innefattar uppgifter kopplade till den dagliga arbete på verksamheten. Sedvanliga arbetsuppgifterna för obduktionstekniker.
Arbetstider är måndag till fredag, dagtid. Tillträde efter överenskommelse.

Intervjuer och urval sker löpande där vi berättar mer om vår verksamhet - välkommen med din ansökan!

Vi söker
Vi söker dig som är utbildat obduktionstekniker eller har annan adekvat utbildning och erfarenhet som vi bedömer lämpligt.
Du är serviceinriktad och har lätt att samarbeta med andra och skapa goda relationer Du är en god kontakt med många personer kräver att du är serviceinriktad och ödmjuk inför andra människor. Du ska ha en positiv attityd och kunna arbeta i högt tempo då arbetsbelastningen stundtals kan vara hög. Du har även ett strategiskt synsätt med utvecklad förmåga att se helhet.
Hela verksamheten genomsyras av kvalitetssäkring och spårbarhet, vilket ställer höga krav på noggrannhet.
Som person är du stabil och har ett gott omdöme. Du är prestigelös och flexibel med förmågan att se olika behov, samt viljan att hjälpa till där det behövs.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper och provanställning kommer tillämpas

Kvalifikationer
Krav:

 • Utbildade obduktionstekniker/motsvarande med inriktning mot patologi medicinsk eller annan adekvat utbildning kombinerat med erfarenhet inom sjukvården
 • Några års erfarenhet av arbete inom sjukvården
 • Goda IT-kunskaper och goda färdigheter av Office-paketet
 • Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Meriterande: 

 • Erfarenhet av att arbeta inom patologi eller sjukvården
 • Erfarenhet av kvalitetstyrda arbetsuppgifter
 • Intresse med förbättringsarbete

 

 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  
2. CV
3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  

 • Yrkeslegitimation  
 • Bevis om specialistkompetens  
 • Bevis om medicine doktorsexamen  
 • Bevis om docentur  

 

Är du intresserad av att vara med och påverka och utveckla vår verksamhet är du hjärtligt välkommen med din ansökan!
 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Karolinska Universitetslaboratoriet har en nationellt ledande roll inom laboratoriemedicin. Vår kompetens finns inom alla laboratoriemedicinska discipliner. Vi bedriver forskning och utveckling i framkant tillsammans med Karolinska Institutet och med närmare 20 miljoner kliniska analyser årligen utgör vi en central del av sjukvården.  
Vi är cirka 2300 medarbetare vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och Solna, Blodcentralerna i Stockholm, Danderyds sjukhus, Norrtälje sjukhus, Södersjukhuset och Södertälje sjukhus samt på närmare 70 provtagningsenheter i öppenvården. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

 

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Obduktionstekniker till klinisk patologi/cytologi i Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset