halsojobb.se

-->

Obduktionstekniker till bårhuset i Solna

Ort
Utgår

2020-01-24

Ansök nu

Obduktionstekniker till bårhuset i Solna

Vi erbjuder  
Klinisk patologi och cytologi studerar vävnad och celler för att utreda och diagnosticera sjukdomar. Vårt arbete har en avgörande betydelse för att bedöma sjukdomsutveckling och planera behandling för patienten. Till oss kommer prover från både vårdcentraler och högspecialiserad vård, vi hanterar allt från födelsemärken till tumörer. Vi bedriver även bårhusverksamhet och utför obduktioner.
 
Vår verksamhet finns på Danderyds sjukhus, Södersjukhuset och Karolinska sjukhuset i Huddinge och Solna. Vi är Nordens största patologilaboratoirum och totalt hanterar vi cirka 300.000 prover/år. Vi är cirka 400 anställda varav cirka 150 arbetar i Solna. Här arbetar biomedicinska analytiker, obduktionstekniker, läkare, undersköterskor, medicinska sekreterare m. fl. Nu behöver vi anställa en obduktionstekniker med placering i Solna.
 
Om tjänsten
Som obduktionstekniker arbetar du med omhändertagande av avlidna som lämnas in på bårhuset. I arbetet ingår exempelvis visningar av avlidna, balsameringar, avlägsnande av implantat, att hjälpa till vid obduktioner samt en hel del administrativa arbetsuppgifter.
 
Du kommer ha ett nära samarbete med övriga obduktionstekniker, läkare och övrig personal som finns inom funktionsområdet. Då du arbetar hos oss kommer du också bli en del av ett kontaktnät bestående av exempelvis personal från andra kliniker, begravningsbyråer och transportörer.
 
Hos oss arbetar du dagtid, måndag till fredag, och vi tillämpar flextid. En god hälsa är viktig och därför har du också möjlighet att välja mellan subventionerad fysisk träning utanför arbetstid eller friskvård på arbetstid.
 
De fyra medarbetare som arbetar på bårhuset i Solna är ett mycket trevligt team där även du kommer att ingå.
 
Vi söker 
Vi söker dig som har en mycket god samarbetsförmåga. Med det menar vi att du lyssnar, kommunicerar och löser problem på ett konstruktivt sätt.
 
Du är noggrann, ansvarstagande och prestigelös och har vana att arbeta i team.
 
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet eftersom arbetet kan vara utmanande både fysiskt och psykiskt. Vi ser därför att du har integritet, ett stabilt agerande och ett etiskt riktigt förhållningssätt. Vidare har du lätt för att skapa goda relationer och god förmåga att möta människor i sorg.
 
Kvalifikationer 
Vi söker dig som har erfarenhet och/eller är utbildad obduktionstekniker. Du behöver även ha goda kunskaper i svenska språket. 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Obduktionstekniker till bårhuset i Solna

Karolinska Universitetssjukhuset