halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Nyfiken på Cancersjukvård? Vi söker erfarna sjuksköterskor till Övre Buk

Ort
Kategorier
Utgår

2022-03-13

Ansök nu

Nyfiken på Cancersjukvård? Vi söker erfarna sjuksköterskor till Övre Buk

Referens nummer

2021/3157

Är du en erfaren sjuksköterska som vill jobba inom en högspecialiserad miljö där du utökar din kompetens och fördjupar dig? då kan vi vara arbetsplatsen för dig!

Vi erbjuder dig
Vi bedriver högspecialiserad vård och du får en möjlighet att utveckla en gedigen kompetens inom cancersjukvården. Du kommer utveckla en spetskompetens och specialisera dig inom ett område.

Du får även:

  • Möjlighet att bidra med din kompetens för att utveckla vården där du har egna ansvarsområden

  • Möjlighet att gå specialistsjuksköterskeprogrammet (60 hp), studierna bedrivs på halvfart och du behåller din grundlön under studietiden

  • Möjlighet till att ansöka om personalbostad

  • Tillgång till personalgym, subventionerad fysisk träning utanför arbetstid eller friskvård på arbetstid

Vi jobbar fokuserat med ett delaktigt och närvarande ledarskap där vi ser individen och ser till att du får de bästa förutsättningarna till din fortsatta utveckling SLL:s kompetensstege och arbetstidsavtal för sjuksköterskor. Vi jobbar med en bemanningsmodell som kallas för 70/30 där vi bemannar 70% av omvårdnadspersonalen med sjuksköterskor.

Förutom att du kommer att få jobba med högkvalitativ och innovativ vård med en stark koppling till forskning och alla https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/vara-formaner/ så erbjuder vi dig en plats i vårt team där vi värdesätter dig som individ.

Om oss och våra verksamheter
Medicinska enheten är ett regionalt och inom vissa delar nationellt centrum för utredning, vård och behandling av patienter med maligna och högspecialiserade benigna sjukdomar i matstrupe/magsäck, lever och pankreas med patientresultat på nationell och internationell toppnivå.

Denna intresseanmälan gäller våra slutenvårdsavdelningar: Pankreas, levertumör, Matstrupe och IMA. På sikt finns det goda möjligheter till att rotera inom ME:t och till mottagningarna när du är mer erfaren.

Vi söker
Vi söker efter dig som har ett genuint intresse för cancersjukvård, som är nyfiken och som kan se dig själv arbeta och utvecklas hos oss under en längre tid. Du befinner dig på steg 3 på kompetensstegen(öppnas i nytt fönster)för sjuksköterskor  där du bidrar till utveckling inom ett omvårdnadsområde, samt undervisar och handleder sjuksköterskestudenter och nyanställda kollegor i det interprofessionella team.

Kvalifikationer
Krav: Svensk sjuksköterskelegitimation, 3 på kompetensstegen.

Meriterande: tidigare erfarenhet inom vårdnära yrken.

Ansökan

Denna annons är en intresseanmälan. Du skickar in dina ansökningshandlingar och blir initialt kontaktad av Tema Cancers rekryteringspartner för en första avstämning.

I ansökningsprocessen kan du antingen rikta din ansökan mot en specifik avdelning eller så kan du välja efter att vi haft en första telefonavstämning, efter att du fått mer information om tjänsten och avdelningarna.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:

  1. CV

  2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)

- Personligt brev (frivilligt)

- Yrkeslegitimation

Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/

rekrytering-pa-karolinska/


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Cancer
Tema Cancer är ett av de största områdena inom sjukhuset. Verksamheten bedrivs huvudsakligen i Huddinge och Solna, men även på Danderyds sjukhus. Våra medarbetare utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdom.

Genom att arbeta med värdebaserad vård där multiprofessionella och multidisciplinära team samarbetar strävar vi efter resultat som gör skillnad för våra patienter. Ett nära samarbete med Karolinska Institutet gör att vi även kan bedriva omfattande patientnära klinisk forsknings- och utbildningsverksamhet.

"Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion."


Läs mer om Region Stockholm på regionstockholm.se(öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn

Vårdförbundet Huddinge

Telefon
vardforbundet.karolinska@sll.se

Dela detta jobb

Nyfiken på Cancersjukvård? Vi söker erfarna sjuksköterskor till Övre Buk

Karolinska Universitetssjukhuset