halsojobb.se

Nyfiken och engagerad sjuksköterska sökes till dagtjänst SÄBO

Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-31

Ansök nu

Nyfiken och engagerad sjuksköterska sökes till dagtjänst SÄBO

A&O Ansvar och Omsorg AB är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i sju kommuner och sysselsätter omkring 900 medarbetare inom äldreomsorg och primärvård. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.

Vi söker nu sjuksköterska till vår äldreboenden Glimmervägen i Uppsala. Läs mer om enheten på vår hemsida: www.ansvarochomsorg.se.

Som person är du självständig, ansvarsfull, prestigelös, samarbetsvillig och har lätt för att kommunicera i tal och skrift. Du har viljan och förmågan att styra, leda och följa upp verksamheten utifrån företagets mål. Du är flexibel och lösningsorienterad samt öppen för de senaste rönen inom äldreomsorg. Du ska ha förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer till alla boende, närstående samt medarbetare. Ett gott bemötande samt en god kvalité av den tjänst/insats som utförs dagligen är en självklarhet.

Vi vill att våra medarbetare ska vara positiva, engagerade och vilja bidra till att utveckla verksamheten genom delaktighet och ansvar. Vi arbetar aktivt med arbetsmiljö och att medarbetarna ska må bra, bland annat genom att erbjuda friskvårdsbidrag. Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal. Fast månadslön

Vi undanber oss rekryteringshjälp från bemanningsföretag

Tillträde 190404 eller enl. ö.k
Arbetstid: dagtid
Tjänstgöringsgrad: 100 %
Antal: 1
Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut.

Frågor besvaras av Jenny Wallen , verksamhetschef på Glimmervägens vårdboende
tel 018-430 09 50

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Nyfiken och engagerad sjuksköterska sökes till dagtjänst SÄBO

A&O Ansvar och Omsorg