halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Nyexaminerade och erfarna sjuksköterskor välkomna att söka till Neuro 4 Solna

Ort
Kategorier
Utgår

2022-10-06

Ansök nu

Nyexaminerade och erfarna sjuksköterskor välkomna att söka till Neuro 4 Solna

Välkommen till din nya arbetsplats där du oavsett om du är i början av din karriär eller har några års erfarenhet har möjlighet att bygga på din kompetens inom en verksamhet med olika vårdnivåer och en fantastisk arbetsgrupp! Nyfiken på att se hur det är arbete med oss? Tveka då inte att ta kontakt med oss om du är intresserad av att komma och hospitera så berättar vi mer!

Om oss:

På vårdavdelning Neuro 4 arbetar du med akut och elektiv neurokirurgisk vård tillsammans med ditt team bestående av sjuksköterska, undersköterska, läkare och hälsoprofessioner. Du växlar mellan vårdavdelningsarbete, postoperativ övervakning och intermediärvård samt har möjlighet att arbeta med strålknivskirurgi. 

Vår verksamhet är personaltät, vilket innebär att du alltid har kollegor på plats att fråga. Möjlighet att arbeta dag och natt eller enbart natt kan erbjudas om intresse finns.  Vår ambition är att vara lyhörd inför dina behov i schemaläggningen och tillsammans hitta lösningar som passar både dig och verksamheten!

Hos oss arbetar vi enligt Region Stockholms 24/7 avtal för sjuksköterskor. Det är det avtal som tecknats mellan Vårdförbundet och Region Stockholm. Detta innebär att du kan välja att reducera din veckoarbetstid genom att arbeta förtätad helg och/eller minst 20% natt. Mer information om schema får du vid en eventuell intervju.

Vi erbjuder:

 • En stimulerande och varierande arbetsmiljö då vi har en stor variation när det kommer till både intermediärvård, postoperativ vård och vårdavdelningsvård.
 • En arbetsplats med delaktigt och närvarande ledarskap – hos oss blir du en del av ett inkluderande och dynamiskt team.
 • För erfarna och nyutexaminerade kollegor har vi möjligheter att anpassa inskolning och kompetensutveckling för att ge dig förutsättningar att arbeta och utvecklas i vår verksamhet.
 • Tydliga utvecklingsmöjligheter enligt kompetensstege för sjuksköterskor som synliggör dina karriärvägar både utvecklings- och lönemässigt.
 • Kontinuerlig kompetensutveckling i form av exempelvis föreläsningar på avdelningen och vår mycket uppskattade grundkurs i neurokirurgisk omvårdnad. 
 • Möjlighet att söka kursen Neurosjukvård Omvårdnad på avancerad nivå (15 hp) i samarbete med Karolinska Institutet 

Välkommen till vår hemsida där du får veta mer om oss!

Vi söker

Dig som har genuint intresse för neurokirurgi och som vill bidrag aktivt till utveckling av vår verksamhet.

 • Du tar ansvar i din yrkesroll och har en god samarbetsförmåga
 • Är flexibel och hanterar oförutsägbara situationer med bibehållet lugn
 • Är bekväm i att arbeta självständigt och kan prioritera rätt i ditt arbete
 • Har lätt för att sätta dig in i andras situation, lyssnar, förstår och visar hänsyn

 Kvalifikationer

 • Legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård.
 • Erfarenhet inom akutsjukvård och/eller neurologi är meriterande 

Vi ser fram emot att få ta del av din ansökan!

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

 1. Personligt brev  
 2. CV
 3. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)  
 4. Yrkeslegitimation  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering.

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

 


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/ 

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner. 

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Hjärta, Kärl och Neuro
Tema Hjärta, Kärl och Neuro erbjuder vård till patienter med kardiovaskulära eller neurologiska sjukdomar. Du kan läsa mer om oss på https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-hjarta-karl-och-neuro/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

 

Dela detta jobb

Nyexaminerade och erfarna sjuksköterskor välkomna att söka till Neuro 4 Solna

Karolinska Universitetssjukhuset