halsojobb.se

-->

Nyexaminerad sjuksköterska till Dialysmottagning

Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-15

Ansök nu

Nyexaminerad sjuksköterska till Dialysmottagning

 

Är du intresserad av avancerad teknik och brinner för livsuppehållande sjukvård? Vill du få möjlighet att skaffa dig omfattande kompetens inom dialysverksamhet och samtidigt arbeta skonsamma arbetstider tillsammans med erfarna kollegor?
Då är du kanske en av de fyra nyexaminerade sjuksköterskor som vi just nu söker.

Vi erbjuder

  • åtta veckors strukturerad inskolning med kompetenskort.
  • interna utbildningar / föreläsningar upp till två gånger/månad.
  • att under första året gå en introduktionskurs på 5 dagar samt en fortsättningskurs på 4 dagar under det kommande två åren.
  • arbete med teknik i framkant.
  • skonsamma arbetstider.
  • arbete i team med erfarna kollegor.
  • arbete i långvariga nära relationer med patienterna.

Om tjänsten
På våra dialysmottagningar erbjuder vi ett varierat arbete där både medicinsk teknik och din höga sociala kompetens har stor betydelse för slutresultatet. Fascinationen med dialysbehandlingen är att du skall lyckas att ingjuta ett lugn och trygghet hos patienten samtidigt som du periodvis arbetar under viss press, då behandlingarna är fortsatt komplikationsfria med hjälp av ditt vakande öga.

Vi arbetar med kroniskt njursjuka som behöver dialysbehandling tre gånger per vecka där du i samarbete med läkare, övriga sjuksköterskor och undersköterskor ansvarar för ca tre behandlingar per arbetspass. Vi tar även emot akut sjuka patienter för dialys och på Huddinge förekommer barndialys. Läkare är ständigt närvarande under pågående dialysbehandlingar. Det är en välplanerad öppenvårdsverksamhet där du får tid på dig att förbereda samt dokumentera ditt arbete. Verksamheten är dagvårdsbehandlingar så därför får du alltid ett tydligt avslut på din dag.

Hos oss arbetar du dag- och kvällspass samt var tredje helg, kvällspassen slutar 20.00.
Arbetsort: Huddinge alternativt Södersjukhuset

Vi söker
Vi söker dig som är noggrann, tycker om att arbeta i team och har ett positivt sätt att möta varje patient och kollega. Är du social, har intresse för teknik och söker nya utmaningar så är det här något för dig!

Du delar våra värderingar Ansvar, Helhetssyn och Medmänsklighet samt vår vision Patienten först- tillsammans skapar vi den bästa vården.  

Kvalifikationer
Legitimerade sjuksköterska. Tidigare erfarenhet av arbete som undersköterska på akutsjukhus är meriterande.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag!

Välkommen att söka!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Tema Inflammation och Infektion är ett sjukhusövergripande tema som ansvarar för vård, forskning och utbildning inom flera internmedicinska specialiteter som endokrinologi, njurmedicin, gastroenterologi, lungmedicin samt infektionssjukdomar, reumatologi, hud och venereologi. Vården är organiserad i 17 patientflöden baserade på likartade diagnoser och omfattar ett 70-tal patientgrupper. 

I temat är alla 1 200 medarbetare viktiga och delaktiga i utvecklingen av vården. Tema Inflammation och Infektion har en stor öppenvårdsprofil med stark klinisk forskning och nära samarbete med specialistvårdscentra. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Nyexaminerad sjuksköterska till Dialysmottagning

Karolinska Universitetssjukhuset