halsojobb.se

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

-->

Nyexaminerad eller erfaren sjuksköterska till Lung- och allergiavdelningen (K84) i Huddinge

Ort
Kategorier
Utgår

2021-01-31

Ansök nu

Nyexaminerad eller erfaren sjuksköterska till Lung- och allergiavdelningen (K84) i Huddinge

 

Är du sjuksköterska och vill hjälpa oss att utveckla vår avdelning inom lung- och allergisjukdomar? Letar du efter ett spännande och roligt arbete med trevliga och kompetenta kollegor? Välkommen med din ansökan till Lung- och Allergiavdelning – K 84!

Om oss
Lung- och allergiavdelning i Huddinge, avdelning K84, bedriver avancerad vård inom de allra flesta lungmedicinska specialiteter. På K84 vårdas patienter med KOL, astma, lungfibros, luftvägsinfektioner, pneumothorax, lungcancer.

Vi behandlar även patienter med koldioxidretention som är i akut behov av ventilatorbehandling. Vi arbetar aktivt med vårdutveckling i syftet att erbjuda våra patienter god och säker vård. Avdelningen består av 18 slutenvårdsplatser fördelat i tre vårdteam.

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett stimulerande och omväxlande arbete tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor. Hos oss får du möjligheten att bredda din kompetens och utveckla dina kunskaper inom både allmän omvårdnad och specifik lungmedicinsk omvårdnad.

Vi erbjuder dig en strukturerad, individuell introduktion på cirka fyra-sex veckor med vidare uppföljning och repetition av lungspecifika arbetsmoment. Du kommer att inhämta kunskaper inom medicinsk teknik vid lungmedicinsk vård genom att lära dig handhavande av andningsventilatorer, syrgaskoncentrator och thoraxdränagesystem.

Vi erbjuder kontinuerlig kompetensutveckling genom interna utbildningar. Det finns även möjlighet att söka till specialistsjuksköterskeutbildningen med bibehållen lön, vilket innebär att du kommer att få möjlighet att studera 50 % och arbeta 50%.

Om tjänsten
Som sjuksköterska på avdelning K84 ansvarar du för omvårdnad, läkemedelsadministrering och medicinskteknisk utrustning. Vi arbetar i team som består av läkare, sjuksköterska och undersköterska. Kommunikation i teamet, rond och alla överrapportering utförs genom tillämpning av SBAR. Två gånger i veckan har vi en social rond med teamet och hälsoprofessionerna: arbetsterapeut, dietist, kurator och fysioterapeut. Avdelningens flödessjuksköterska har en viktig roll i arbetet kring trygga utskrivningar. Till allas stöd finns det även en avdelningskoordinator som är navet i verksamheten och som svarar på alla inkommande samtal och koordinerar patientflödet.

Vi söker
Vi söker dig som tar ansvar för det egna arbetet men som inte räds att fråga om hjälp när situationen kräver. Du är trygg i din roll som sjuksköterska och finner dig i en föränderlig vardag samt förmår att anpassa dig till vad omgivningen kräver.

Du delar vår tanke om att alltid skapa delaktighet och samsyn i vårdmötet. Respekt och öppenhet är viktiga aspekter för dig i all vård och kommunikation med patienter. Du planerar ditt arbete och är noggrann och strukturerad både i det enskilda arbetet och i grupp. För att trivas hos oss ser vi att du har en god samarbetsförmåga och är motiverad till utveckling och lärande.

Kvalifikationer 
Krav: Legitimerad sjuksköterska. Du har goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.

Meriterande: Yrkeserfarenhet inom akutsjukvård eller yrket generellt. 

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan så berättar vi mer om vår verksamhet!


För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. Personligt brev 
2. CV
3. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Yrkeslegitimation 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Tema Inflammation och Infektion omfattar flera internmedicinska specialiteter samt infektion, reumatologi och hudsjukdomar. Vården är organiserad i 16 patientflöden baserade på likartade diagnoser. Temat har en stor öppenvårdsprofil med stark klinisk forskning.

Patientflödena är samlade i fem medicinska enheter. Temat ansvarar för utbildning inom många olika yrkeskategorier på både specialist- och grundläggande nivå. Till temat finns idag kopplat ett femtiotal forskargrupper. Hos oss är alla medarbetare (ca 1200st) viktiga och delaktiga i utvecklingen av vården.


Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på vår hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset.

https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Nyexaminerad eller erfaren sjuksköterska till Lung- och allergiavdelningen (K84) i Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset