halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Nyexaminerad Biomedicinsk analytiker sökes till ME Neurofysiologi

Ort
Utgår

2022-05-23

Ansök nu

Nyexaminerad Biomedicinsk analytiker sökes till ME Neurofysiologi

Vill du arbeta inom en spännande och utvecklande enhet tillsammans med trevliga och erfarna medarbetare är du välkommen att söka till oss!

Om oss
Medicinsk Enhet (ME) Neurofysiologi på Karolinska Universitetssjukhuset, är en högspecialiserad arbetsplats med stort fokus på utveckling och kvalitet.

På ME Neurofysiologi utförs bland annat diagnostiska undersökningar avseende funktionsstörningar inom centrala och perifera nervsystemet, med hjälp av basala undersökningar såsom EEG, ENeG, MSLT, PSG, TrackIt samt olika former av evoked potentials. Vår enhet är även specialiserad i sömnregistreringar för diagnostik av olika typer av sömnrubbningar, långtids EEG-monitoreringar och epilepsikirurgiska utredningar samt intraoperativ monitorering.

I vår verksamhet bedrivs såväl elektiv- som akutdiagnostik, vilket innebär en stor flexibilitet i arbetsuppgifterna. Verksamheten finns belägen både på Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och Solna och en viss rotation sker utifrån personalens olika arbetsuppgifter.

Om tjänsten
Tjänsten innefattar samtliga basala undersökningar inom neurofysiologi. Arbetet hos oss är varierande och vi erbjuder goda möjligheter till utveckling inom bland annat kvalitetsarbete och intraoperativ monitorering.

Annonsen avser en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Hos oss arbetar du dagtid, måndag till fredag.

Vi erbjuder
En utvecklande arbetsplats där du dagligen ställs inför nya utmaningar. Hos oss kommer du få erforderlig introduktion enligt en introduktionsplan för att kunna arbeta självständigt med mycket eget ansvar. Vi erbjuder fortbildning i form av internföreläsningar och möjligheten till deltagande i externa utbildningar.

Vi är ackrediterade av SWEDAC och arbetar kontinuerligt för att bedriva högspecialiserad diagnostik inom samtliga metoder. Vi arbetar utifrån en kompetensstege och din introduktion sker enligt befintlig introduktionsplan.

Vi söker
Vi söker dig som:

  • Har lätt för att anpassa sig till ändrade omständigheter och snabbt kan ändra synsätt och förhållningssätt. Ser möjligheter i förändringar.
  • Arbetar bra med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.
  • Ser helheter och tar hänsyn till det större perspektivet. Du förstår din roll, men ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.
  • Planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Du sätter upp och håller tidsramar. 

Vidare ser vi gärna att du har god kommunikativ förmåga, är noggrann, analytisk och snabblärd med målet att jobba självständigt för att leverera kvalitativa undersökningar. Vi värdesätter ditt nytänkande och positiva förhållningssätt som bidrar till en god arbetsmiljö.

Vi ser det som en självklarhet att du delar Karolinskas värderingar; Ansvar, Medmänsklighet och Helhetssyn.

Kvalifikationer
Krav:

  • Legitimerad biomedicinsk analytiker alternativt läser sista terminen på BMA-program med inriktning klinisk fysiologi. 

Meriterande:

  • Genomförd fördjupningskurs inom neurofysiologi alternativ skrivit ditt examensarbete inom neurofysiologi.

Om rekryteringsprocessen
Provanställning kommer att tillämpas i denna rekrytering.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev (frivilligt)
- Yrkeslegitimation
- Utbildningsbevis

Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Hjärta, Kärl och Neuro
Tema Hjärta, Kärl och Neuro erbjuder vård till patienter med kardiovaskulära eller neurologiska sjukdomar. Förutom att vi är ensamutförare av Thorax- och Neurokirurgi i Region Stockholm bedriver vi även specialiserad och högspecialiserad vård inom neurologi, kardiologi och kärlkirurgi.

Våra medarbetare arbetar i multiprofessionella team kring alla diagnoser inom kardiovaskulär och neurologisk vård vid våra enheter i både Solna och Huddinge.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

Nyexaminerad Biomedicinsk analytiker sökes till ME Neurofysiologi

Karolinska Universitetssjukhuset