halsojobb.se

-->

Nu söker vi sjuksköterskor till våra avdelningar i Solna!

Ort
Kategorier
Utgår

2020-03-01

Ansök nu

Nu söker vi sjuksköterskor till våra avdelningar i Solna!

 
  • Vill du arbeta med cancervård i en högspecialiserad verksamhet och öka dina kunskaper inom onkologi och kirurgi?  
  • Har du erfarenheter och kunskaper som du vill dela med dig av?  
  • Vill du verkligen göra skillnad?   

Är svaret ja på ovanstående frågor?
Då vill vi veta vad just du kan bidra med till patientområde Bröst-, endokrina tumörer och sarkom på Karolinska Universitetssjukhuset!  

 

Du är välkommen att ringa eller maila mig så berättar jag mer om hur din anställning kan se ut hos oss! Kontaktuppgifter: Karolina Fridblom, Vårdenhetschef, 0737451371, karolina.fridblom @sll.se
 

Om oss  
Inom patientområdet, finns två avdelningar i Solna:   

  • Vårdavdelning Endokrina tumörer och sarkom: Här vårdas patienter som genomgått operation i sköldkörteln eller för cancer i buk eller binjure samt patienter som behöver inneliggande onkologisk vård.  
  • Vårdavdelning Bröstcentrum: Till oss kommer patienter som genomgått operation för knöl i bröst, bröstcancer eller vid operation av ärftlig bröstcancer samt patienter som behöver inneliggande onkologisk vård för sin bröstcancer.  

Många cancerpatienter behöver både kirurgisk och onkologisk behandling. Därför har vi i vårt patientområde valt att slå ihop cancerkirurgi med onkologi och på det sättet samla olika kompetenser kring patienten. Samlad kirurgisk och onkologisk vård betyder bättre kontinuitet, kortare väntetider samt förbättrad patientsäkerhet.  
Som ny medarbetare erbjuder vi stöttning och handledning i det dagliga arbetet genom klinisk omvårdnadsledare samt förlängt introduktionsprogram där kunskap om behandling och diagnos inom vårt specifika cancerområde kommer att ges.

Arbetstiderna är dag/kväll och/eller nattjänstgöring. Önskeschema finns. Tjänsterna är tillsvidareanställning.

Vem söker vi?  

Legitimerad sjuksköterska.
Vi välkomnar sökande med både längre och kortare erfarenhet, och även du som är specialistutbildad. I rekryteringsprocessen har du såklart möjlighet att hospitera och se hur vi arbetar.  

 

Är du intresserad av att vara med och påverka och utveckla vår verksamhet är du hjärtligt välkommen med din ansökan!
Hälsningar Marijoy, Farideh & Karolina  

 

Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus.


 

Mer om patientområdet och Tema Cancer  

Bröst-, endokrina tumörer och sarkom är ett av patientområdena som ingår i Tema Cancer. Vårt patientområde är uppdelat i flera patientflöden, de två största av dessa är Bröstcentrum samt Endokrina tumörer och Sarkom. Inom patientflödena finns det öppenvård, slutenvård och medicinsk behandling. Vi utreder, opererar och behandlar bröstcancer, benigna tumörer och cancer i tyreoidea, neuroendokrina tumörer i buk (NET) samt mjukdelstumörer. Vi är stolta ensamutövare i Stockholms läns landsting när det gäller endokrinkirurgi och mjukdelssarkom.  

 

Tema Cancer är ett av de största av Karolinska Universitetssjukhusets teman. Tema Cancer bedriver sin verksamhet huvudsakligen i Huddinge och Solna, men har även verksamhet på Danderyds sjukhus. Tema Cancer har cirka 2 000 medarbetare och utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdom. Genom att arbeta med värdebaserad vård där multiprofessionella och multidisciplinära team samarbetar strävar vi efter resultat som gör skillnad för patienten. Vårt nära samarbete med Karolinska Institutet gör att vi även kan bedriva omfattande patientnära klinisk forsknings- och utbildningsverksamhet.  

 

 

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Nu söker vi sjuksköterskor till våra avdelningar i Solna!

Karolinska Universitetssjukhuset