halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Nu söker vi en sjuksköterska till hjärtavdelning 95, Danderyds sjukhus

Ort
Kategorier
Utgår

2022-02-11

Ansök nu

Nu söker vi en sjuksköterska till hjärtavdelning 95, Danderyds sjukhus

Nu söker vi en sjuksköterska till hjärtavdelning 95, Danderyds sjukhus

Ta en strukturerad arbetsmiljö och lägg till en trygg och kunnig medarbetargrupp som har nära till skratt, och du befinner dig på hjärtavdelning 95. Här är trivselfaktorn hög och omsättningen av medarbetare låg. Nu söker vi en sjuksköterska!

Vårt anställningserbjudande

Hjärtkliniken på Danderyds sjukhus är en av Sveriges största hjärtkliniker med profilerade akutvårdsavdelningar, interventionsverksamhet dygnet runt och en öppenvård med flertalet mottagningar. Lärande och vidareutveckling är högt prioriterat – redan från din första dag hos oss påbörjar du en intern tvåårig utvecklingsplan för att bli Hjärtsjuksköterska. Det finns även goda möjligheter till utveckling genom rotation mellan avdelningen och någon av klinikens många olika verksamheter – något vi uppmuntrar!

Avdelning 95 är en kardiologisk akutvårdsavdelning med 10 vårdplatser och profilen ischemisk hjärtsjukdom. Våra patienter är vuxna i alla åldrar och vårdas för t.ex misstänkt eller konstaterad hjärtinfarkt, och de flesta hjärtövervakas med telemetri avseende rytmrubbningar och EKG-förändringar. Vi arbetar i team bestående av sjuksköterska, undersköterska och läkare, och i nära samarbete med t.ex fysioterapeut och vårdsamordnare.

Som nyanställd får du en tydlig och behovsanpassad introduktionsplan, och du stämmer kontinuerligt av med din chef. Välkommen till en spännande och utvecklande arbetsplats med stora möjligheter till såväl personlig som yrkesmässig utveckling. Och du - här får du vara ny på jobbet, hur ska man annars lära sig?

Arbetsuppgifter

Arbetet som sjuksköterska sker med patienten i fokus. Höga krav ställs på både omvårdnad och medicinsk kompetens. Du lär dig granska EKG och hjärtövervakning (ischemi/arytmi), och arbetar kontinuerligt med omvårdnadsutveckling genom att exempelvis driva ett ansvarsområde.

Anställningsform

Tillsvidareanställning, heltid/deltid.

Vi intervjuar löpande under ansökningsperioden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista annonserade svarsdag.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska - gärna med något års erfarenhet som sjuksköterska och meriterande om du arbetat inom kardiologi och/eller akutsjukvård.

Arbetet kräver att du har god samarbetsförmåga och hög flexibilitet. Du är ambitiös och har en positiv framtoning. Du tycker om att arbeta med utvecklings- och förändringsarbeten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ser till gruppdynamiken vid urvalet.

Goda kunskaper i svenska språket – både i tal och i skrift.

Övrig information

Danderyds sjukhus kan bland annat erbjuda personalbostäder, kvarstannandebonus och friskvårdsbidrag – läs mer om dina förmåner som anställd.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om verksamheten

 

Hjärtkliniken är en av Sveriges största sett till antal medarbetare och patienter. Vi har de senaste åren legat i topp i nationella kvalitetsindex för omhändertagande och uppföljning av hjärtpatienter. Kliniken disponerar sex vårdavdelningar, två dagvårdsavdelningar, fyra interventionslab samt en stor öppenvårdsverksamhet. Fysiologkliniken bedriver diagnostik i framkant, har bland annat en omfattande ekokardiografi- och arytmiverksamhet, hjärt-MR, nuklearmedicin samt är ackrediterade enligt Swedac. Verksamhetsområdet bedriver internationellt ledande forskning och har en tradition av innovation och förbättringsarbete.
Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning.

Om Danderyds sjukhus

Danderyds sjukhus är ett av landets största akutsjukhus. Hos oss arbetar cirka 4500 personer. I vårt uppdrag ingår utbildning, klinisk forskning och utveckling, bland annat i samarbete med Karolinska Institutet. Det viktigaste för oss är att våra patienter känner sig trygga och säkra och får bästa möjliga vård och behandling. Det målet arbetar vi mot varje dag – tillsammans. Läs mer om oss på Ds.se

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm

Publicerad den 12 januari 2022

 

Dela denna sida på facebook, öppnas i ny flik. Dela denna sida på twitter, öppnas i ny flik. Dela denna sida på linkedin, öppnas i ny flik. Skriv ut sidans innehåll

 

Dela detta jobb

Nu söker vi en sjuksköterska till hjärtavdelning 95, Danderyds sjukhus

Danderyds Sjukhus AB