halsojobb.se

-->

Nu söker vi en bemanningsassistent till BB Karolinska Huddinge

Ort
Kategorier
Utgår

2020-04-12

Ansök nu

Nu söker vi en bemanningsassistent till BB Karolinska Huddinge

 

Nu söker vi en ny kollega till BB Karolinska Huddinge

Om oss  
På BB Karolinska i Huddinge har vi cirka 4700 förlossningar /år. Vi har tre avdelningar och en öppenvårdsmottagning med cirkaa 400 anställda. Här arbetar tre bemanningsassistenter i nära samarbete med omvårdnadschefer, barnmorskor, undersköterskor och avdelningsassistenter och är i högsta grad delaktig i att få arbetet att flyta över dygnet.

Om tjänsten
Som bemanningsassistent på BB Huddinge ansvarar du för schemaläggning och du har ett Heromaansvar där du arbetar aktivt med bemanning och administrering. Du har både kort- och långsiktig planering av bemanning och ser till att samtliga arbetspass är bemannade med god framförhållning. Du ansvarar för planering av nyanställda i samråd med omvårdnadschef. Exempelvis ser du till att det finns klädskåp, nycklar, namnskylt och behörigheter när den nyanställde börjar. Bemanningsassistenten är även kontaktperson och ger behörighet till alla de system som de anställda behöver, till exempel Ek - administratör, E-tjänstekortadministratör, TakeCare, Obstetrix, Rörpost, handläggare i beställningsportalen Navet samt IT-kontaktperson.

Vi söker
En serviceinriktad person som har mycket goda IT-kunskaper. Någon som är flexibel och snabbt kan anpassa sitt arbetssätt till rådande situation. Du bygger goda relationer med kollegor och chefer och kan samarbeta med alla. Du är noggrann person och arbetar organiserat och strukturerat.

Om tjänsten

Dagtid måndag till fredag veckoarbetstid 39,5 timmar.

Rekryteringen kommer ske fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Kvalifikationer
Krav: Du har goda kunskaper i Heroma

Meriterande: Du har arbetat som bemanningsassistent minst 2 år och har goda kunskaper i Take Care.

Varmt välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV

Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Tema Kvinnohälsa omfattar all verksamhet inom reproduktionsmedicin, benign gynekologisk vård, graviditets-, förlossnings- och fostermedicinsk vård inom Karolinska Universitetssjukhuset, Huddinge och Solna. Verksamheten omfattar såväl normal som högspecialiserad verksamhet inom alla våra vårdområden och med nationellt högspecialiserat uppdrag inom fostermedicin. Genom ett omfattande arbete med kvalitetsuppföljning, forskning, undervisning och utveckling strävar vi efter att vara ledande inom både medicin och omvårdnad på nationell och internationell nivå. Vi arbetar i team både på vårdgolvet och i ledningen. Temat har ca 650 medarbetare. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Nu söker vi en bemanningsassistent till BB Karolinska Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset