halsojobb.se

-->

Nu söker vi en barnmorska till BB Karolinska Huddinge-Auroramottagning

Ort
Kategorier
Utgår

2020-03-01

Ansök nu

Nu söker vi en barnmorska till BB Karolinska Huddinge-Auroramottagning

 

Vill du jobba med framtidens förlossningsvård?

Vi söker nu en barnmorska till vår Auroramottagning. Tjänsten består av 20% arbete på Auroramottagningen och 80% på Förlossning och eftervård. Vi arbetar med våra långsiktiga mål, som kontinuerligt stöd och noll separation mellan mor och barn.

Vi erbjuder  
Nu i mars 2019 har vi äntligen flyttat in i våra nya fina lokaler anpassade för framtidens förlossningsvård. Här kan kvinnan exempelvis få smärtlindring med lustgas i eget badrum med badkar eller förlossningspool. Vi jobbar nu även med kontinuitet i hela vården kring förlossning och eftervård. Det betyder att du som barnmorska inom Patientområde Graviditet och förlossning arbetar med antenatal, förlossning samt eftervård. Det skapar en bred kompetens och förståelse för barnmorskans yrkesområde. Hos oss är kvinnan och familjen i centrum och vi vill verka för att kvinnan kan vara trygg och delaktig i hela sin vård . 

På Karolinska Huddinge arbetar vi varje dag med många spännande patientgrupper och stor mångfald. Vi möter familjer och kollegor från världens alla kulturer. Vi har flera, för Stockholm och Sverige, unika verksamheter så som HIV-mottagning för gravida och Perinatal psykiatrisk enheten där vi har tvärprofessionellt samarbete med psykiatrin. Vi har ett riksuppdrag inom fostermedicin samt ett nystartat caseload midwifery i projekt,”Min barnmorska”.

Om tjänsten
Tjänsten som barnmorska med extra uppdrag inom Auroramottagningen innebär mottagningsarbete om cirka 20 % , en dag i veckan. Övrig tid arbetar du schemalagt inom vår ordinarie verksamhet kring gravida, födande och eftervård. Arbete på Auroramottagningen innebär att göra bedömningar, förlossningsgenomgång av tidigare upplevelse, delge information, förlossningsplanering och samtalsstöd. Målsättningen med samtalen är att skapa ökad trygghet inför den kommande förlossningen samt förmedla metoder för att hantera och minska oron. Arbetet innebär även remissgenomgång samt boka och kalla patienter. Varannan vecka får auroragruppen handledning av psykolog/psykoterapeut med lång erfarenhet av handledning kring förlossningsrädda kvinnor. För bästa kontinuitet delas aurorauppdraget på tre barnmorskor med nära samarbete.

 Vi kan erbjuda både individuella och fasta scheman. Heltid eller deltid.

Vi söker
Vi söker dig som är legitimerad barnmorska med formell och/eller reell kompetens av arbete med förlossningsrädda. Det är önskvärt med en basutbildning inom psykoterapeutisk metod eller liknande utbildning för stödsamtal.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag!

Varmt välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV
3. Övriga bilagor ( bilagor bifogas i förekommande fall)  
- Yrkeslegitimation  
- Bevis om specialistkompetens  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Tema Kvinnohälsa omfattar all verksamhet inom reproduktionsmedicin, benign gynekologisk vård, graviditets-, förlossnings- och fostermedicinsk vård inom Karolinska Universitetssjukhuset, Huddinge och Solna. Verksamheten omfattar såväl normal som högspecialiserad verksamhet inom alla våra vårdområden och med nationellt högspecialiserat uppdrag inom fostermedicin. Genom ett omfattande arbete med kvalitetsuppföljning, forskning, undervisning och utveckling strävar vi efter att vara ledande inom både medicin och omvårdnad på nationell och internationell nivå. Vi arbetar i team både på vårdgolvet och i ledningen. Temat har ca 650 medarbetare. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Nu söker vi en barnmorska till BB Karolinska Huddinge-Auroramottagning

Karolinska Universitetssjukhuset