halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Neuropsykolog med intresse för verksamhetsutveckling

Ort
Kategorier
Utgår

2022-01-31

Ansök nu

Neuropsykolog med intresse för verksamhetsutveckling

Var med och bygg vidare på en högspecialiserad Rehabmottagning! Vi ser Rehabmottagningen som ett nav för vår kognitiva öppenvårdsverksamhet, där neuropsykologen är en nyckel för att hitta rätt vårdnivå och -inriktning för våra patienter.

Vårt anställningserbjudande

Vi erbjuder dig en möjlighet till utveckling och kunskap inom evidensbaserad rehabilitering  tillsammans med engagerade kollegor med hög kompetens. Vi ser positivt på akademisk vidareutbildning. 

Du som neuropsykolog på rehabmottagningen arbetar främst med neuropsykologisk utredning, men även med visst behandlingsarbete. Målgruppen är personer i arbetsför ålder med kognitiva nedsättningar till följd av t.ex. infektion eller förvärvad hjärnskada. Uppdraget är regionövergripande men vi träffar även patienter från andra regioner. 

Arbetsbeskrivning

Du ansvarar för genomförande och återkoppling av neuropsykologiska utredningar som ligger till grund för val och inriktning av eventuellt fortsatta rehabiliteringsinsatser. I förekommande fall är du även involverad i kognitiva interventioner. Då vi är en stor universitetsklinik ingår undervisning och handledning av studenter/PTP som en självklar del av arbetet. 

Kvalifikationer

Du är neuropsykolog med flera års erfarenhet i yrket. Meriterande är erfarenhet av rehabiliteringsområdet samt god kännedom om neuropsykologisk utredning samt erfarenhet av konsultativt arbete. Även erfarenhet av utvecklings- och forskningsarbete är meriteterande.

Personliga egenskaper

Du driver självständigt ditt arbete framåt, tycker om att ha många kontaktytor samt trivs med att arbeta i team. Du har god förmåga att organisera och prioritera dina arbetsuppgifter samt en god förmåga att utrycka dig i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som lyhördhet och samarbetsförmåga. 

Övrigt

På mottagningen arbetar arbetsterapeut, läkare, psykolog, sjuksköterska, undersköterska och sekreterare, men kontaktytorna omfattar även andra professioner som fysioterapeut, logoped och kurator.

Mottagningsverksamheten är under uppbyggnad och utvecklingsarbete kommer vara en given del av arbetet. 
 
Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om Danderyds sjukhus

Danderyds sjukhus är ett av landets största akutsjukhus. Hos oss arbetar cirka 4500 personer. I vårt uppdrag ingår utbildning, klinisk forskning och utveckling, bland annat i samarbete med Karolinska Institutet. Det viktigaste för oss är att våra patienter känner sig trygga och säkra och får bästa möjliga vård och behandling. Det målet arbetar vi mot varje dag – tillsammans. https://www.ds.se/

Om verksamheten

Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken Stockholm på Danderyds sjukhus är en länsövergripande klinik. Vi bedriver högspecialiserad rehabilitering av patienter inom områdena hjärnskada, kronisk smärta, postpolio, neuromuskulära sjukdomar, vuxenhabilitering samt försäkringsmedicin. Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken Stockholm är ackrediterad enligt CARF (Commission on Accreditation of Rehabilitation Facilities).

"Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion."

Dela detta jobb

Neuropsykolog med intresse för verksamhetsutveckling

Danderyds Sjukhus AB