halsojobb.se

Neurologavd 72 och 78, Danderyds sjukhus

Ort
Kategorier
Utgår

2021-10-18

Ansök nu

Neurologavd 72 och 78, Danderyds sjukhus

Vårt anställningserbjudande
När du börjar hos oss får du en personlig inskolning anpassad till dina tidigare erfarenheter och behov.

Teoretisk utbildning i trakeostomivård ges till all vår personal via Nationellt respirationscentrum, NRC.

Vi är en kunnig och sammansvetsad personalgrupp där vårt teamarbete är grunden för att ge en god omvårdnad till patienten. Du blir en av teamet på våra två avdelningar inom neurologi.
Vi ser fram emot att ha dig i vårt team

Här kan du se vad din framtida kollgegor vill berätta om jobbet på avd 72
https://www.youtube.com/watch?v=sqb0LyG76fY

 

Att arbeta med neurologi är som att lösa gåtor. Du blir spindeln i nätet på den här spännande arbetsplatsen, som dessutom ger dig som sjuksköterska goda karriär- och kunskapsmöjligheter. Med kunskap inom neurologi och andningssvårigheter får du en gedigen kompetens inom områden med stor efterfrågan av kompetenta medarbetare

 

Arbetsbeskrivning
I din viktiga roll som sjuksköterska ansvarar och planerar du för patientens omvårdnad samtidigt som du kommer att vara en del i avdelningens fortsatta utvecklingsarbet kring förbättringar och nya arbetssätt.
Vi har patienter i alla åldrar som utreds och vårdas för neurologiska symtom. Eftersom det är en akutavdelning har vi intag dygnet runt och ditt jobb som sjuksköterska innebär ibland snabba förändringar.
På avdelningen vårdas även patienter med andningsstöd på grund av neurolgiska sjukdomar. Dessa patienter har trakealkanyl och ofta ventilator.

 

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska.

Meriterande om du har erfarenhet av akutsjukvård. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

 

Personliga egenskaper
Du har en förmåga att se varje patients individuella behov och få patienten att känna sig trygg och omhändertagen. God omvårdnad av patienter är något du värdesätter högt.

Du har god samarbetsförmåga, är initiativtagande och jobbar lösningsorienterat

Du är öppen för utveckling och förbättringsarbete samt vilja att tillsammans med kollegor ständigt förbättra arbetssätt och flöden



Om Danderyds sjukhus

Danderyds sjukhus är ett av landets största akutsjukhus. Hos oss arbetar cirka 4500 personer. I vårt uppdrag ingår utbildning, klinisk forskning och utveckling, bland annat i samarbete med Karolinska Institutet. Det viktigaste för oss är att våra patienter känner sig trygga och säkra och får bästa möjliga vård och behandling. Det målet arbetar vi mot varje dag – tillsammans. https://www.ds.se/



Om verksamheten

Neurologi är ett verksamhetsområde som omfattar Neurologkliniken, Strokesektionen och Logopedkliniken. Vi har en omfattande öppen- och slutenvårdsverksamhet där vi vårdar patienter med sjukdomar som till exempel Parkinsons sjukdom, epilepsi, MS, ALS, stroke och TIA. Vi har det största antalet strokepatienter i hela landet.

 


Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Neurologavd 72 och 78, Danderyds sjukhus

Danderyds Sjukhus AB