halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Neuro-Strokeenheten välkomnar undersköterskor som vill jobba extra

Ort
Utgår

2021-12-12

Ansök nu

Neuro-Strokeenheten välkomnar undersköterskor som vill jobba extra

Arbetsplatsbeskrivning

Strokeenheten välkomnar undersköterskor som vill jobba extra hos oss. Det kan vara både i den dagliga omvårdnaden eller som extravak hos en patient med behov av extra tillsyn.

Neuro-Strokeenheten ingår i område HNR (Hjärt-Kärl, Neuro-, Rehab och Reuma) inom medicinska specialiteter och har 20 vårdplatser. Inriktningen på enheten är framför allt patienter med akut stroke, akut och planerad neurologi samt hjärntumörer.

Som undersköterska hos oss erbjuds du ett utvecklande arbete där du får chansen att använda dina omvårdnadskunskaper och växa i din roll. Du kommer få uppleva många varierande vårdsituationer, såväl akuta som planerade. Vi har nyligen infört ett digitalt system som underlättar i vårt dagliga arbete och där du som medarbetare arbetar mycket via en läsplatta som du har med dig under hela ditt arbetspass. Hos oss har vi dagtid en koordinator som bland annat svarar på inkommande samtal, ordnar med utskrivningar, sjukresor och tar emot rapporter vilket gör att du som undersköterska får avlastning från många störande moment. Vi använder oss också av vårdnära service som ett stöd vid exempelvis patienttransporter, förråds- och kosthantering. Du som väljer att arbeta hos oss blir en del av ett härligt gäng som lär av och peppar varandra.

På enheten ordnas återkommande internutbildningar i de olika neurologiska områdena. Till enheten hör också en sjuksköterskebaserad Strokemottagning som arbetar med sekundärpreventiv uppföljning efter stroke och TIA. Enheten har ett nära samarbete med ett mobilt stroketeam som rehabiliterar strokepatienter i hemmet efter utskrivning. På samma våningsplan finns också Neurologmottagningen som har en stor mottagningsverksamhet.

Arbetsbeskrivning

Sedvanliga undersköterskeuppgifter vid vårdavdelning. Som timvikarie hos oss kan ditt arbete innebära att du täcker för en ordinarie personals frånvaro, att du är en extra resurs när vi behöver mer bemanning eller att du sitter extravak hos en patient som har behov av extra tillsyn. Allt sker i dialog med dig och utifrån vad du kan tänka dig att göra. Är du bara intresserad av att kunna arbeta som extravak så är det också en möjlighet. Som timvikarie hos oss kan du både få i förväg schemalagda arbetspass eller frågan om arbetspass med kort varsel. Du har också god möjlighet att visa vem du är och på så sätt goda chanser till ett vikariat eller en tjänst om det behovet uppstår.

Arbetsuppgifterna är olika och innehåller bland annat omvårdnad, observation och kontakt med anhöriga. På enheten arbetar många professioner tillsammans och du som gillar att arbeta i team där ditt kunnande som undersköterska värderas högt har hittat rätt. På enheten pågår ständigt förbättringsarbeten och även där finns stora möjligheter att påverka och delta.

Vi ger individuellt anpassad inskolning med hänsyn till tidigare erfarenheter.

Kvalifikationer

Undersköterska, gärna med intresse och erfarenhet av strokesjukvård och/eller arbete vid annan medicinsk vårdavdelning. Du som går sjuksköterskeprogrammet och är klar med termin 4 är välkommen att söka som undersköterska hos oss. Du som går läkarprogrammet och är klar med termin 4 och KLUM är välkommen att söka som undersköterska hos oss.

Andra uppgifter

Vi ser gärna att du inkommer med din ansökan så snart som möjligt, då urval till intervju kommer att ske löpande under ansökningstiden och vårt behov är brådskande. Inskolning påbörjas enligt överenskommelse.

Under förutsättning att kompetenskrav är uppfyllda ges företräde vid behov av omplacering samt till tillsvidareanställda inom Region Jämtland Härjedalen och företrädesberättigade enligt LAS.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Timavlönad, Omfattning: Vid behov
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Sara Magnusson
Enhetschef
Telefon: 063-153000, vxl
Email: sara.b.magnusson@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Emma Sjöblom
Undersköterska
Telefon: 063-153000, vxl
Email: emma.sjoblom@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/697/2021
Sista ansökningsdag: 2021-12-12

Dela detta jobb

Neuro-Strokeenheten välkomnar undersköterskor som vill jobba extra

Region Jämtland Härjedalen- Hälso- och sjukvård