halsojobb.se

Nattsjuksköterskor till Kognitiv Svikt och Demens, R71 i Huddinge

Ort
Kategorier
Utgår

2019-10-22

Ansök nu

Nattsjuksköterskor till Kognitiv Svikt och Demens, R71 i Huddinge

Välkommen att arbeta tillsammans med oss i en spännande verksamhet där vi bedriver både forskning och utbildning. Vi utreder patienter med misstänkt demens, särskilt svårdiagnostiserade i behov av "second opinion" samt patienter med BPSD (Beteendemässiga och psykiska symptom vid demenssjukdom) på ena patientflöde och på den andra patientflöde vi utreder och behandlar patienter med förvirrings tillstånd.

Patienter remitteras till oss från vårdcentraler, psykiatriska kliniker, andra minnesenheter, andra sjukhus såväl intern och externt samt en hel del akuta intag dygnet runt. Vårt uppdrag är länsuppdrag samt vi tar emot patienter som är yngre än 65 år och även vi tar emot patienter från andra delar av landet om vår expertis efterfrågas. Avdelning består av 17 vårdplatser och patienter stannar i genomsnitt 2 veckor.

Vi är ett väl sammansatt team av sjuksköterskor, undersköterskor, läkare, arbetsterapeuter, fysioterapeuter, dietister, kurator, psykologer, logopeder och psykiatriska konsultationer.

Vi erbjuder 

-En lärande och stimulerande arbetsmiljö med väl utvecklat multidisciplinärt teamarbete som innebär att du kommer ha stora möjligheter att delta i olika utvecklingsprojekt / ansvarområde då vi alltid strävar efter att förbättra kvaliteten för både patienter och medarbetare.

-Vi jobbar i ett team där alla känner sig välkomna, vi stöttar varandra och ser till att alla mår bra på jobbet.

-Kompetensutveckling enligt kompetensstegen. Vi värderar kompetensutveckling högt och erbjuder även kontinuerlig fortbildning kompetensutveckling i form av exempelvis föreläsningar på avdelningen och vår mycket uppskattade utbildning inom ”Omvårdnad av äldre” 

-Dubbel natt-OB: (gäller även natt på helg och storhelg)

Tjänsten är belägen i Huddinge.

Om tjänsten

Som sjuksköterska ansvarar du för patientens omvårdnad i samråd med övrig omvårdnadspersonal. På avdelningen förekommer det också behandlingar och utredningar där dina speciella kunskaper är värdefulla.  

Tjänster gäller en tillsvidareanställning på deltid för nattjänstgöring c.75% men möjligheter till heltid.

En tjänst ska tillsättas så snart som möjligt och den andra senast i Augusti.

Vi söker 

Dig som är intresserad av att arbeta med patienter med kognitiv svikt och somatiska sjukdomstillstånd.

Du kommer i ditt arbete att möta patienter och deras anhöriga. Det kräver att du har en god empatisk förmåga att möta människor i kris. Du är ansvarstagande, lojal, värdesätter teamarbete och vill vara delaktig i att utveckla geriatriska vården. Andra personliga egenskaper vi värdesätter är kommunikationsförmåga, samarbetsförmåga samt att du är stresstålig och kan organisera och prioritera dina arbetsuppgifter på en arbetsplats med ett växlande tempo. 

Kvalifikationer 

Legitimerad sjuksköterska. Minst 1 års erfarenhet gärna från arbete med äldre patienter och/eller arbete inom akutsjukvård.  

 

Välkommen med din ansökan! 

 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (samtliga bilagor ska bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Nattsjuksköterskor till Kognitiv Svikt och Demens, R71 i Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset