halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Nattsjuksköterska till vårdavdelning 1, Kardiologi/HIA, Solna

Ort
Kategorier
Utgår

2022-01-26

Ansök nu

Nattsjuksköterska till vårdavdelning 1, Kardiologi/HIA, Solna

Referens nummer

2022/49

Nu finns det möjlighet att bli en del av vårt team och utveckla dina kompetenser som sjuksköterska.  Ta chansen och sök jobb hos oss!

Om Oss

Vårdavdelning 1 har totalt 26 vårdplatser.  Hos oss får du möjligheten att utnyttja hela din kunskap och kompetens som sjuksköterska, samtidig som du kommer att skaffa dig nya erfarenhet på en avdelning som behandlar patienter med akuta koronara syndrom såsom hjärtinfarkt och instabil angina men även allvarliga arytmier och akut hjärtsvikt. 

Vårdavdelning 1 fungerar även som en mottagande avdelning för alla akuta ST-höjningsinfarkter i Stockholm på jourtid och helger för koronarangiografi och PCI. Vi har också ett nära samarbete med Visby, Norrtälje samt Sörmland.

På vårdavdelning 1 bedrivs också ett aktivt sekundärpreventivt arbete dels under själva vårdtiden men också i form av samarbete med hjärtmottagningen efter vårdtiden. Allt för att patienten ska få en optimal vård men likaså hjälp med livsstilsförändringar etc. Vårdtiderna är korta, runt 2-3 dagar.

På vårdavdelning 1 samarbetar följande flöden: Kranskärl, klaff, arytmi (bradykardi och takykardi), Hjärtsvikt

Vi erbjuder:

 • Vi erbjuder dig ett stimulerande, utmanande och mycket lärorikt arbete som sjuksköterska

 • Individuellt introduktionsprogram på 4 veckor

 • Individuell inskolning anpassat till verksamhet, dina tidigare erfarenheter och kompetens.

 • Ständig kompetensutvecklings genom föreläsningar och våra interna utbildningar

 • Möjlighet till att ansöka om personalbostad under en visstid

 • Möjlighet till specialistutbildning inom kardiologi med bibehållen lön

 • Möjligheten att arbeta inom alla flöden samt rotation till interventionslabben.

 • Vi är ett team som ser att alla mår bra på jobbet och lyckas med sitt uppdrag och du kommer att få kontinuerligt stöd från våra erfarna sjuksköterskor

 • Vi har ett delaktigt och närvarande ledarskap där vi ser varje individ och strävar efter att du får de bästa förutsättningarna för din fortsatta professionella utveckling

 • Dubbel natt-ob samt individuell schemaläggning

Vår verksamhet omfattas av Vårdförbundets 24/7-avtal. Syftet med det nya arbetstidsavtalet är bland annat att just skapa bättre förutsättningar för att skapa en hållbar schemaläggning över tid och minska risken för ohälsa. Dessutom får du en kvarstannandebonus för varje avslutat arbetsår, vilket ger dig 40 extra timmar i din tidbank, som du kan ta ut i ledighet eller pengar.

Vi söker:

Vi söker dig som brinner för att arbeta inom kardiologi samt vill utvecklas inom området. Som person är du delaktig och engagerad i ditt arbete. Vidare är du initiativtagande och vill driva förbättringsarbeten tillsammans med kollegorna på avdelningen. Du har en god kommunikationsförmåga då det är av stor vikt att kommunikationen fungerar väl mot både kollegor såväl som mot patienter.

Du kommer att arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter inom en slutenvårdsavdelning.

Kvalifikationer 
Krav: Förutom svensk sjuksköterskelegitimation ser vi att du har minst ett års erfarenhet av akutsjukvård alternativt intermediär vård.

Erfarenhet inom kardiologi är meriterande. 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

 1. Personligt brev  

 2. CV

 3. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)  - Yrkeslegitimation


 


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Hjärta, Kärl och Neuro
Tema Hjärta, Kärl och Neuro erbjuder vård till patienter med kardiovaskulära eller neurologiska sjukdomar. Förutom att vi är ensamutförare av Thorax- och Neurokirurgi i Region Stockholm bedriver vi även specialiserad och högspecialiserad vård inom neurologi, kardiologi och kärlkirurgi.

Våra medarbetare arbetar i multiprofessionella team kring alla diagnoser inom kardiovaskulär och neurologisk vård vid våra enheter i både Solna och Huddinge.

"Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion."


Läs mer om Region Stockholm på regionstockholm.se(öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn

Vårdförbundet

Telefon
vardforbundetsolna.karolinska@regionstockholm.se

Dela detta jobb

Nattsjuksköterska till vårdavdelning 1, Kardiologi/HIA, Solna

Karolinska Universitetssjukhuset