halsojobb.se

Nattsjuksköterska till vår Silviacertifierade geriatrikavdelning

Företag Tiohundra AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-17

Ansök nu

Nattsjuksköterska till vår Silviacertifierade geriatrikavdelning

Om oss  
På Norrtälje Sjukhus erbjuder vi dig som sjuksköterska en utvecklande, stimulerande och patientnära arbetsdag. Norrtälje akutsjukhus får toppbetyg av både patienter och medarbetare, har Stockholms läns kortaste väntetider och ett välfungerande samarbete med övriga enheter på vårt trivsamma sjukhus. Vi erhöll nyligen en tredjeplats i Dagens medicins kvalitetsjämförelse av mindre sjukhus i hela landet.
 
Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter.
 
Om tjänsten
På avdelning 1 arbetar vi utifrån Silviastiftelsens 4 hörnstenar: Personcentrerad vård/symtomkontroll, anhörigstöd,teamarbete och kommunikation och reflexion. En gång per månad träffas teamet i en reflexionsgrupp som består av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och rehabpersonal där arbetsrelaterade problem diskuteras. Vi utför osteoperos förebyggande  behandling på avdelningen. På avdelningen har alla sjuksköterskor olika ansvarsområden som tex kol, smärta, vårdplanering mm. Tjänstgöring deltid ca 75% ett år med möjlighet till tillsvidare anställning. Vid nattjänstgöring har du förkortad arbetstid vilket innebär ca 24 timmar i veckan för denna tjänst.
 
Om dig
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av yrket och intresse för omvårdnad och rehabilitering av äldre. Har du erfarenhet av geriatrik och vidareutbildning inom specialiten så är det mycket uppskattat. Som person är du empatisk och flexibel. Ett gott bemötande är en självklarhet för dig. Du tar ett personligt ansvar i ditt arbete är lyhörd för individens behov och är mån om att ge en god handledning. Vi värdesätter engagemang och lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Dela detta jobb

Nattsjuksköterska till vår Silviacertifierade geriatrikavdelning

Tiohundra AB