halsojobb.se

Nattsjuksköterska till privat kirurgisk klinik i Lund

Ort
Kategorier
Utgår

2021-08-12

Ansök nu

Nattsjuksköterska till privat kirurgisk klinik i Lund

Nattsköterska till privatkirurgisk klinik i södra Lund

GHP Gastro Center Skåne söker erfaren självständig nattsjuksköterska.

Vill du arbeta privat i fräscha lokaler och vackra omgivningar? Är du erfaren självständig sjuksköterska som tycker om att arbeta nära patienten på en liten enhet där vi har oftast har 1-6 patienter nattetid måndag-torsdag natt som övernattar en natt efter kirurgi samma dag? Ja, då är kanske detta är något för dig?

Vilka är vi? GHP Gastro Center Skåne har övernattande patienter efter sköldkörtelkirurgi, galloperationer, benign huvudhals kirurgi samt efter urologiska operationer. Kliniken har öppet måndag till fredag och bemannas nattetid måndag till torsdag. Vi tar emot såväl patienter från regionerna som försäkringspatienter
Var finns vi? Kliniken finns på Sankt Larsområdet i södra Lund sedan 11 år.
Vad är vår affärsidé? Vi är det lilla privata sjukhuset med stort engagemang och ambition. Vi ingår i GHP Speciality care - koncernen och arbetar efter målbild ”Kvalitet genom specialisering”. 2020 gjordes drygt 2000 operationer varav en fjärdedel övernattade samt totalt ca 12 500 besök vid hela kliniken.
Vem söker vi? Vi söker dig som är trygg och erfaren i din sjuksköterskeroll som gillar nattarbete med kirurgiska patienter. Vi tror du gillar omväxlande arbete vid en liten enhet med lite färre patienter. Hos oss hjälps kollegor emellan åt, trivs med att arbeta självständigt och gillar att arbeta lösningsfokuserat.
Hur arbetar vi? Värdegrunden och patientfokus är mycket viktiga värden för oss. Vi har i personalgruppen en härlig gemenskap och det erbjuds fortbildning och sociala aktiviteter tillsammans med all vår personal. Personlig lämplighet är viktigt för oss och vi lägger stor vikt vid att du ska fungera i vårt team. Vi söker dej som är positiv, flexibel, serviceinriktad och har förmåga att bemöta våra patienter på bästa sätt.
Tjänstgöringsgrad: Kan diskuteras. Möjlighet finns också att kombinera med annan deltidstjänst om så önskas. Tjänsten är förlagd vardagnätter måndag-torsdag efter tjänstgöringsgrad och överrenskommelse. Vi har stängt röda dagar samt över helger och några veckor under sommaren.
Tillträde: Sept-okt eller efter överenskommelse. Löpande urval tillämpas.

Krav på kvalifikationer:

Du är utbildad legitimerad sjuksköterska.

Tycker du detta verkar intressant? Maila gärna din intresseanmälan eller ansökan till oss. Bifoga gärna CV och personligt brev. Märk ditt mail med ”Ansökan nattsjuksköterska GCS” Du kan läsa mer om vårt lilla personliga sjukhus på hemsidan: www.gastrocenter.se där du också finner annonsen.

  • En spännande och utvecklande specialistmiljö

  • Hos oss är ALLTID kvalitén och patienten i fokus

  • Nära till beslut, bra idéer blir snabbt verklighet

  • Mål: Ledande i varje specialistområde vi verkar

  • Vi arbetar med effektiva och optimerade processer

  • Erfaren personal och stor kunskap internt

OM FÖRETAGET
GHP är en svensk börsnoterad sjukvårdskoncern med ca 500 anställda. Vi bedriver vård vid specialistkliniker i Sverige, Danmark och Förenade Arabemiraten (UAE). GHP startades 2006 med ambitionen att förbättra vården i Sverige genom specialiserade kliniker med kvalitet i världsklass.

Varje klinik specialiserar sig på en enskild patientgrupp, vilket leder till en högre effektivitet och kvalitet. Detta är fundamentet för klinikernas och GHP:s verksamhet – ”Kvalitet genom specialisering”.

Vi anser att det bästa sättet att öka kvaliteten och effektiviteten i den svenska vården är att flytta ut den vård som inte behöver akutsjukhusets resurser till specialiserade kliniker fokuserade på enskilda patientgrupper. Dessa kliniker skall bemannas av alla de olika yrkesgrupper som patientgruppen kan behöva träffa. På så sätt ökar vi sannolikheten att patienten inte behöver leta vidare efter vård och vi gör det möjligt med teamarbete kring patientens åkomma. Våra kliniker är huvudsakligen lokaliserade till Stockholm, Göteborg, Skåne, Köpenhamn och Förenade Arabemiraten.

Dela detta jobb

Nattsjuksköterska till privat kirurgisk klinik i Lund

GHP Specialty Care AB