halsojobb.se

Vi ökar bemanningen på natten för att säkerställa att vi erbjuder en ännu mer patientsäker vård och för att personalen som jobbar ska kunna avlasta varandra på ett bra sätt. Har du intresse för äldrevård och vill ha ett arbete med meningsfyllt syfte och möjlighet att ta en nattjänst? Då är detta arbetsplatsen för dig.

Om oss och vad vi erbjuder
Hos oss har patienterna flera kroniska sjukdomar med en akut försämring. Det ger en stor variation på omvårdnadsarbetet samt kunskaper om hur flera sjukdomar påverkar patienten. Så oavsett om du är nyare i din sjuksköterskeroll eller mer erfaren kommer du ha möjlighet att lära dig nya saker och utvecklas. Avdelningen har totalt 20 vårdplatser och våra multisjuka äldre kräver medicinska behandlingar och är i behov av intag även under nattetid. Ni kommer att vara två sjuksköterskor som arbetar på natten.

Arbetsgruppen har en stark sammanhållning, vilket leder till att det är en mycket god stämning på avdelningen. Vi har haft en låg frekvens av vakanser och behov av inhyrd personal. Du kommer att få en individuellt utformad introduktion.

Om tjänsten
Du leder omvårdnadsarbetet i teamet och ansvarar för bedömning, planering och åtgärder av patientens omvårdnad.

Tjänsten innebär nattjänstgöring med rullande schema på 3 veckor, för att du ska kunna få fler lediga nätter på raken med tjänstgöring var tredje helg. Det finns möjlighet att välja tjänstgöringsgrad själv.

Vi söker

Vi söker dig som:

  • har ett genuint intresse för att vårda äldre
  • är ansvarstagande, lojal och vill vara delaktig i att utveckla vården för våra äldre
  • har god samarbetsförmåga och är serviceinriktad

 

Kvalifikationer 

Krav: legitimerad sjuksköterska med minst 1 års erfarenhet av slutenvård

Meriterande:  erfarenhet av geriatrik eller akutsjukvård

 

 

Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan idag!


Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Tema Åldrandes uppdrag är att etablera och driva ett "Center of Excellence" för integrerad högspecialiserad geriatrisk vård, forskning och utbildning. Visionen är att bli navet och kunskapsgeneratorn i Europas största geriatriska universitetssjukvård och kunna erbjuda frontlinjebehandling i stor skala till länets och regionens åldrande befolkning.  

Temat består av cirka 320 medarbetare inom ett omvårdnadsområde åldrande samt två medicinska områden, Den Åldrande hjärnan och Den Multisjuka äldre. Slutenvården bedrivs i Huddinge och öppenvården bedrivs både i Solna och Huddinge. Tema Åldrande har en av de största FoUU-enheterna på Karolinska Universitetssjukhuset. 

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på vår hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset.

https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Nattsjuksköterska till Multisjuka äldre, Karolinska Huddinge

Ort
Kategorier
Utgår

2020-10-01

Ansök nu

Dela detta jobb