halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Nattsjuksköterska till lungmedicinsk avdelning, Huddinge

Ort
Kategorier
Utgår

2022-07-10

Ansök nu

Nattsjuksköterska till lungmedicinsk avdelning, Huddinge

Är du sjuksköterska med ett genuint intresse för att personer med lungsjukdomar ska få den bästa möjliga livskvalitén? Letar du efter en arbetsplats där du kan utvecklas samtidigt som du får arbeta med kompetenta och trevliga kollegor? Det är dig vi söker, välkommen med din ansökan till vårdavdelning Lungmedicin K84!

Om oss
Lung- och Allergi vårdavdelning i Huddinge, avdelning K84, bedriver avancerad vård inom de allra flesta lungmedicinska specialiteter. På avdelning K84 vårdas patienter med exempelvis KOL, astma, lungfibros, luftvägsinfektioner och pneumothorax. På vår avdelning arbetar vi ofta med moment så som syrgasbehandling, ventilatorsbehandling, arteriell blodprovstagning och behandling med thoraxdränage. Utöver det arbetar vi aktivt med vårdutveckling i syftet att erbjuda våra patienter god och säker vård. Avdelningen består av 18 slutenvårdsplatser fördelat i tre vårdteam.

Vi erbjuder

 • Ett stimulerande och omväxlande arbete tillsammans med engagerade kollegor. Lungmedicinsk vårdavdelningen K 84 erbjuder dignya möjlighet att bredda din kompetens och utveckla dina kunskaper inom både allmän omvårdnad och specifik lungmedicinsk omvårdnad.
 • En strukturerad, individuell introduktion mellan fyra och sex veckor med vidare uppföljning och repetition av vissa arbetsmoment samt delegering för arteriell blodprovstagning.
 • Introduktion på ventilator-och syrgasmottagning. Du kommer att inhämta kunskaper inom medicinsk teknik vid lungmedicinsk vård genom att lära dig handhavande av andningsventilatorer, syrgaskoncentrator och thoraxdränagesystem som är både mekaniskt och elektroniskt.
 • Kontinuerlig kompetensutveckling genom både interna och externa utbildningar. För dig som i framtiden är intresserad av att specialisera dig inom anestesi, intensivvård eller onkologi är avdelning K84 en förberedande plattform.

Om tjänsten
Som sjuksköterska på avdelning K84 ansvarar du för omvårdnad, läkemedelsadministrering och medicinskteknisk utrustning. Arbetet är utvecklande och erbjuder varierande arbetsuppgifter. Du kommer att leda och fördela arbetet med utgångspunkt i personcentrerad vård. 

Vi har fokus på personcentrerat arbetssätt och arbetar i team tillsammans med hälsoprofessioner. Kommunikation i teamet, rond och all överrapportering utförs genom tillämpning av SBAR. Avdelningens samordnare har en viktig roll i arbetet kring trygga utskrivningar. Till allas stöd finns det även en avdelningskoordinator som är navet i verksamheten och koordinerar patientflödet. Avdelningens farmaceut säkerställer och bidrar till ökad patientsäkerhet genom att stödja både patienter, sjuksköterskor och läkare.

Nu söker vi dig som vill jobba natt!

Vi söker dig som:

 • har ett genuint intresse för patienter och arbetar utifrån personcentrerat arbetssätt.
 • har förmåga att genom patientens berättelse och evidens ta fram den bästa möjliga behandlingen/vården.
 • är stabil och trygg som person samt är tydlig i din kommunikation till patienter och närstående men även till det egna teamet.
 • behåller ett realistiskt perspektiv på situationer och fokuserar på rätt saker i varje unik situation.
 • ser till helheten och tar hänsyn till det större perspektivet. Du förstår din roll, men ser även till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.
 • är noggrann, strukturerad och följsam när det kommer till verksamhetens mål, riktlinjer och rutiner.
 • har en god samarbetsförmåga och förmåga att hantera olika arbetstempon.
 • är engagerad, empatisk och motiverad till utveckling och lärande.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer 
Krav:

 • Svensk sjuksköterskelegitimation
 • Mycket goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift
 • Minst två års arbetslivserfarenhet inom annan akutvårdsavdelning och/eller erfarenhet av nattjänstgöring

Kontakt
Edisa Pepic, Chefsjuksköterska
Telefon: 072-595 59 54

Välkommen med din ansökan så berättar vi mer om vår verksamhet!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Personligt brev (frivilligt)
3. Yrkeslegitimation 


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Inflammation & Åldrande
Tema Inflammation och Åldrande omfattar internmedicinska specialiteter såsom endokrinologi och metabolism, njurmedicin, gastroenterologi och lungmedicin samt geriatrik, reumatologi, infektion, hud och venereologi. Läs mer om oss på https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-inflammation-och-aldrandeon/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm(öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn

Vårdförbundet Huddinge

Telefon
vardforbundet.karolinska@regionstockholm.se

Dela detta jobb

Nattsjuksköterska till lungmedicinsk avdelning, Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset