halsojobb.se

Vårdavdelning Hjärta Kärl 3 är en avdelning med Kärlkirurgisk inriktning. Här vårdas patienter som genomgår olika kärlkirurgiska ingrepp, både öppen kirurgi och endovaskulär behandling. Vi arbetar med en intressant patientgrupp, med många olika diagnoser. Här kan du lära dig mycket. Vår avdelning har bra bemanning med nattsjuksköterskor..

Avdelningen har 14 vårdplatser. På natten är varje sjuksköterska ansvarig för 4-5 patienter. Du kommer att arbeta enbart natt, tjänsten innebär även helgtjänstgöring. Vi har individuellt schema där du kan önska hur du vill arbeta. Här tillämpas även storhelgs-schema som ger alla en chans att planera för längre tid framåt.

Som sjuksköterska ansvarar du för den direkta omvårdnaden av patienterna före och efter operation. Dina arbetsuppgifter består av pre- och post-operativ vård, det är även viktigt att du tar ansvar för ditt eget arbete och är intresserad av förändringsarbete.  Vi erbjuder till våra patienter en god och säker omvårdnad.

Vi erbjuder

- Möjligheten till att arbeta med högspecialiserad vård på ett av Europas största universitetssjukhus!

-  Som sjuksköterska hos oss får du minst 4 veckors introduktion med ett utarbetat introduktionsprogram. Vi är flexibla med introduktionslängden beroende på hur mycket erfarenhet du har.

- Kompetensutveckling enligt kompetensstegen. Du erbjuds att gå utbildning: "Omvårdnad vid kärlsjukdomar och kärlkirurgisk/endovaskulär behandling", 7,5 Hp, Malmö Högskola

- Kortare utbildning inom Kärlkirurgi(2 dagar)

- Internutbildning sker löpande: föreläsningar inom området

- Möjlighet till att ansöka om personalbostad.

- Dubbel natt-ob

- Kvarstannandebonus: Kvarstannandebonus innebär 40 timmar extra i tidsbanken, som kan tas ut i ledighet eller pengar, om man jobbar mer än ett år.

Vi söker

Vi söker dig som känner dig trygg i din yrkesroll och har en positiv grundinställning. Du bemöter patienter och kollegor med omtanke och respekt samt bidrar med din kunskap och entusiasm.

Du har förmåga att arbeta i ett högt tempo, ta snabba beslut och samtidigt sprida trygghet till patienterna.

Det är viktigt att du har en god förmåga att samarbeta med andra och leda arbetet i din grupp.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Tjänsten är på heltid, möjlighet finns att arbeta på reducerad tid.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska gärna med erfarenhet av kirurgisk omvårdnad. Det är en fördel om du har erfarenhet av att arbeta natt samt av omvårdnad av kärlkirurgiska patienter.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

  1. Personligt brev  
  2. CV
  3. Övriga bilagor ( bilagor bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Tema Hjärta Kärl och Neuro erbjuder vård till patienter med kardiovaskulära eller neurologiska sjukdomar. Vi bedriver specialiserad och högspecialiserad vård inom neurologi, neurokirurgi, kardiologi, kärlkirurgi och thoraxkirurgi. Vi är ensamutförare av thorax- och neurokirurgi i Region Stockholm och ett ledande center för exempelvis utveckling av minimalinvasiva metoder för patienter med hjärtsjukdom och stroke. En omfattande forskning, utbildning och utveckling inom stora sjukdomsgrupper såsom hjärtsvikt, kranskärlssjukdom, MS (Multipel skleros) och Parkinson pågår i vår verksamhet.

Våra cirka 1100 medarbetare arbetar i multiprofessionella team kring alla diagnoser inom kardiovaskulär och neurologisk vård. Temat tar emot mer än 100 000 patientbesök per år, och varje år genomförs ca 12 500 operationer varav 4 500 är akuta. Vården bedrivs både i Solna och Huddinge.

Samarbetet med andra vårdgivare nationellt och internationellt är en viktig del i vår verksamhet då vi som ledande center ofta behandlar patienter från andra län och länder. Vi samarbetar dessutom med engagerade patientföreträdare som medverkar i vårdens utvecklig och utformning.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Nattsjuksköterska till Kärlkirurgisk avd, Hjärta Kärl 3

Ort
Kategorier
Utgår

2020-11-01

Ansök nu

Dela detta jobb