halsojobb.se

Nattsjuksköterska till Infektionsavdelning i Huddinge

Ansök nu

Nattsjuksköterska till Infektionsavdelning i Huddinge

Är du nyfiken på Infektionsvård på ett av världens främsta Universitetssjukhus?
Trivs du dessutom på natten- då kan avdelning I64 med vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade infektionsvården vara något för dig!

Om oss
Efter en lång tid med vård av Covid-sjuka patienter återgår vi nu sakteligen till vårt ordinarie uppdrag av högspecialiserad infektionssjukvård. Hos oss vårdas, övervakas och behandlas patienter med komplicerade infektioner som Sepsis, HIV/AIDS, luftvägsinfektioner, och infektioner i centrala nervsystemet, skelett, hud och mjukdelar. Här utreds även patienter med oklara infektioner där du ingår i detektivarbetet kring patienten.

Arbetet på avdelningen genomsyras av arbetsglädje, prestigelöshet, samarbete och flexibelt tänkande. Hos oss får och känner du att det går att fråga om allt. Oavsett yrkeskategori så hjälps vi alltid åt och arbetar tillsammans på lösningar för att arbetet ska flyta på.

På Infektionsavdelning I64 har du stora möjligheter att få en bred kunskap i akutsjukvård med inriktning infektionssjukvård. Tjänsten passar dig som vill utvecklas i din yrkesroll samt arbeta med högspecialiserad omvårdnad för patienter med infektionssjukdomar.  

Vi erbjuder

  • Individuellt anpassad introduktion

  • Aktivt deltagande i olika utvecklingsprojekt då vi alltid strävar efter att förbättra kvaliteten för både patienter och medarbetare   

  • Bred kunskap inom Optiflow-behandling

  • Utbildning och erfarenhet av att ta artärblodgaser och analysera dessa själva. Analysen av artärblodgasen sker på avdelningen och utförs av omvårdnadspersonalen. 

  • Nära samarbete med andra yrkeskategorier så som läkare, undersköterskor, fysioterapeuter och andra hälsoprofessioner.

  • Tillgång till välutrustat personalgym med gynnsamma öppettider samt friskvårdsbidrag

Om tjänsten
Vi är stolta över vår fina gemenskap på avdelningen som kännetecknas av hjälpsamma kollegor och samarbete med ett glatt medarbetargäng som tar hand om nya medarbetare.
Hos oss jobbar du i team med en undersköterska och ni har tillsammans ansvar för omvårdnaden för 8–10 patienter på natten. Nattetid finns en Infektionsläkare tillgänglig på sjukhuset som kan kontaktas vid behov. Arbetet är varierande och inkluderar exempelvis läkemedelshantering, centrala infarter, dränage, arteriell och venös blodprovtagning samt handhavande av medicinteknisk utrustning såsom övervak och Optiflow. Då infektionssjukvården bygger mycket på detektivarbete kommer du arbeta med många olika typer av sjukdomstillstånd och ingen dag kommer vara den andra lik. 

Du arbetar med ett schema av nattarbete som ger dig en arbetstid som är 32:20 timmar per vecka.

Vi söker dig som
För att trivas hos oss tror vi att du är flexibel, noggrann och tar hänsyn till det större perspektivet. Vi tror också att du tycker om att fördjupa dig i detaljer och att du kan möta människor i livets alla skeenden på ett fördomsfritt sätt. Vi söker dig som tycker om att ta eget ansvar och som vill bidra med din kunskap och ditt engagemang. Du är också mån om att bidra till ett gott arbetsklimat och har lätt att samarbeta med övrig personal. Vidare ser vi gärna att du är patientsäkerhetsmedveten och intresserad av att utveckla din egen kompetens och din arbetsplats.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och värderingar.

Kvalifikationer
Krav: Legitimerad sjuksköterska med tidigare erfarenhet.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag!

Varmt välkommen att söka!

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering.
Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Akut och Reparativ Medicin
Tema Akut och Reparativ Medicin består av fem medicinska enheter (Akut, Trauma/akutkirurgi och ortopedi, Plastikkirurgi och kraniofaciala sjukdomar, Öron, näsa, hals, hörsel och balans samt Transplantation).

Vårt arbete inom forskning och utbildning innefattar både medicinska och omvårdnadsämnen och sker i samarbete med Karolinska Institutet och andra utomstående aktörer. Grundutbildningsuppdraget är en stor och viktig del av verksamheten och vi är långt framme inom området verksamhetsförlagd utbildning (VFU).

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

Nattsjuksköterska till Infektionsavdelning i Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset