halsojobb.se

Nattsjuksköterska till Gastro på Danderyds sjukhus

Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-31

Ansök nu

Nattsjuksköterska till Gastro på Danderyds sjukhus

Vi erbjuder dig ett stimulerande, utmanande och mycket lärorikt arbete som sjuksköterska på vår vårdavdelning för gastroenterologi. Vi är en stabil arbetsgrupp, med en bra mix av erfarna kollegor och nyutexaminerade.  
 
Verksamheten  
Gastrocentrum på Danderydssjukhus är ett av Sveriges största gastroenterologiska verksamheter. Vår verksamhet har ett tydligt fokus på våra gastroenterologiska patienter och jobbar med en samverkan mellan slutenvård, öppenvård och dagvård där den senare delen har utökats. Vi söker nu en nattsjuksköterska med intresse för gastroenterologi. Hos oss på får du ta del av en spännande vardag med mycket arbetsglädje, god kamratskap med patienten i fokus. Vi vårdar patienter med leversjukdomar och inflammatoriska tarmsjukdomar vilka ofta är kroniska sjukdomar och drabbar vanligtvis unga människor. Detta innebär att du som sjuksköterska får möjlighet att följa patienterna över tid och utveckla en fin patientkontakt. Vi jobbar i tvärprofessionella team och vi har en klinisk ledningssjuksköterska anställd som har uppgiften att stödja sjuksköterskor i omvårdnadsarbetet. Hos oss finns också en vårdsamordnare och koordinator mån-fre som har hand om alla inkommande samtal och vårdplaneringar för våra patienter. Vi har en disputerad chef som lägger ett stort fokus på omvårdnadsforskningen vilket gör att vi också gärna ser sökande som är intresserad av kvalitetsutveckling inom omvårdnad. På kliniken finns det under natten två erfarna omvårdnadjourer som kan bistå med stöd och aktivt delta i omvårdnaden vid behov.  
 
Om arbetet  
Arbetet som sjuksköterska är omväxlande både omvårdnadsmässigt och medicinskt med ett nära samarbete med olika professioner i teamet. Du arbetsleder, gör bedömningar och ordinerar omvårdnadsåtgärder. Du ansvarar för 12 patienter tillsammans med 2 undersköterskor. Hos oss erbjuds du en tydlig karriärs- och kompetensstege inom vår verksamhet som är kopplat till löneutveckling. Du får ta del av regelbundna föreläsningar och seminarier samt medverka i att skapa strukturen efter dina önskemål. I framtiden kan du bli erbjuden kurser på högskola/universitet med inriktning Gastroenterologi.  
 
Anställning  
• Vi erbjuder dubbelt natt ob  
• Individuell lönesättning  
• Önskeschema  
• Tillsvidareanställning 32,20h/v  
• Behovsanpassad introduktion  
 
Om dig  
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som har ett intresse av att jobba med människor som har kroniska sjukdomar, gärna erfarenhet från gastroenterologi.  
Vi ser gärna att du har personliga egenskaper såsom förmåga till självständighet, flexibilitet, en positiv framtoning samt tar egna initiativ till förbättring utifrån avdelningens behov.  
 
Övrigt  
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.  
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.  
Danderyds sjukhus har ett friskvårdsbidrag på 2000kr/år. Vi erbjuder en konkurrenskraftig lön och urval sker löpande under ansökningstiden. Om du har frågor, tveka inte att höra av dig!

Dela detta jobb

Nattsjuksköterska till Gastro på Danderyds sjukhus

Danderyds Sjukhus AB