halsojobb.se

Nattsjuksköterska till Barnakuten Huddinge

Ort
Kategorier
Utgår

2020-08-24

Ansök nu

Nattsjuksköterska till Barnakuten Huddinge

Vi erbjuder

Vi vill bjuda in dig till den roligaste och mest spännande barnsjukvården!

På barnakuten Huddinge är teamarbetet mellan läkare och omvårdnadspersonal centralt. Vi har många gemensamma övningar för akuta situationer för att vi skall svetsas samman för situationer när det verkligen gäller. Vi som arbetar här är ett härligt gäng med många erfarna sjuksköterskor, vi värnar mycket om varandra.

Akutmottagningen tar emot ca 18 000 barn per år vilket gör den till den minsta barnakuten i Stockholm, här finns det möjlighet att arbeta i en mindre grupp där vägen från ide till beslut är kort.

Vi har ett stort utbildningsuppdrag för all vår personal och vi arbetar aktivt med att kontinuerligt utbilda personalen. Det finns hos oss möjlighet till att söka fullt betald specialistsjuksköterskeutbildning. Du får individuell inskolning under cirka 5-6 veckor.

Självklart får du också ta del av de förmåner som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder.

Om tjänsten

Vi söker nu en sjuksköterska som tycker om att arbeta natt till vår akutmottagning.  

Barnakuten Huddinge består av akutmottagning, två slutenvårdsavdelningar, hemsjukvård och barnskyddsteam. Vi bedriver också forskning på mottagningen. 

På barnakuten i Huddinge möter du barn 0–18 år med medicinska åkommor. Här kommer det barn med bland annat nyupptäckt diabetes, intoxikationer och cystisk fibros. Här har vi stort fokus på bemötandet av barnet, familjen och de närstående.

Det finns en AKA och en biträdande universitetsjuksköterska som har utbildningsansvar inom vårt funktionsområde. Avdelningen har även en farmaceut som är anställd dagtid, som stöd för patientsäkerhet och bidrar till bra arbetsmiljö.

Vi söker

Du har god samarbetsförmåga med fokus på patienten. Du uppskattar mötet med barn, föräldrar och närstående.

Hos oss är förstås ingen dag den andra lik, så det är viktigt att du tycker om omväxling.

Vi lägger ner mycket stor vikt vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer 

Krav:  
- Legitimerad sjuksköterska

Meriterande:  
- Erfarenhet av barnsjukvård

Om anställningen

Individuell lönesättning tillämpas.  

Arbetstidsförkortning vid nattarbete tillämpas enligt avtal.

Välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

  1. Personligt brev  
  2. CV
  3. Övriga bilagor

- Yrkeslegitimation  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Till oss kommer svårt sjuka barn från hela landet. Vi vårdar barn med kroniska sjukdomar, medfödda missbildningar, olika akuta tillstånd och tar hand om för tidigt födda barn. Temat bedriver specialiserad och högspecialiserad vård, och har ett rikssjukvårdsuppdrag för viss avancerad barn- och ungdomskirurgi.

Med ca 2200 medarbetare är Tema Barn - Astrid Lindgrens Barnsjukhus verksamt inom sju medicinska enheter och fyra omvårdnadsområden. Temat är organiserat i 20 patientflöden och ca160 patientgrupper inom barnsjukvårdsområdet.

Vi tar emot ca 180 000 patientbesök per år, varav 55 000 akuta besök och har en omfattande klinisk forskning, utveckling och undervisning med brett internationellt samarbete. Vård bedrivs på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna och i Huddinge samt på Danderyds sjukhus.

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på våra hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset.

https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Dela detta jobb

Nattsjuksköterska till Barnakuten Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset