halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Nattsjuksköterska till avdelning bäckenkirurgi 8 i Solna

Ort
Kategorier
Utgår

2021-12-23

Ansök nu

Nattsjuksköterska till avdelning bäckenkirurgi 8 i Solna

Referens nummer

2021/2657

Är du intresserad av att arbeta med högspecialiserad kirurgi i en öppen och stimulerande miljö? Vi söker nu en nattsjuksköterska till ett team med drivna och skickliga medarbetare.  

Hos oss på avdelning Bäckenkirurgi 8 vårdas patienter med gynekologisk eller kolorektal cancer som genomgår avancerad, högspecialiserad kirurgi. Avdelningen har 20 vårdplatser, majoriteten av patienterna som kommer till avdelningen är planerade, men tar också emot patienter från akuten. En stor del av arbetet innefattar medicintekniska moment så som v- sond, dränage, epiduralbedövning och centrala infarter.

Vi söker nu en sjuksköterska för tillsvidareanställning på heltid, natt, med tillträde enligt överenskommelse.

Om tjänsten
Som sjuksköterska leder, planerar och organiserar du den pre- och postoperativa omvårdnaden kring patienten i nära samarbete med undersköterska, läkare och hälsoprofessioner. Varje sjuksköterska ansvarar för 5-6 patienter och arbetar i team med undersköterska. Nattgruppen har ett fast rullande 9 veckors schema med planerad tid för längre återhämtning.

Vårt mål är att du kontinuerligt ska kunna utvecklas i din roll som sjuksköterska, därför har vi stort fokus på lärande, lång introduktion och avsatt tid för individuell kompetensutveckling och utvecklingsarbete.

För dig som är intresserad av tjänsten samt söker den finns möjlighet till hospitering. Vi uppmuntrar kommande medarbetare att komma och träffa blivande kollegor, se miljön och skapa sig en egen uppfattning av arbetsplatsen.

Vi erbjuder
Möjligheten till att arbeta med högspecialiserad kirurgisk vård på ett av Europas största universitetssjukhus! Vår verksamhet omfattas av Vårdförbundets 24/7-avtal. Syftet med det nya arbetstidsavtalet är bland annat att skapa bättre förutsättningar för att skapa en hållbar schemaläggning över tid och minska risken för ohälsa hos våra medarbetare. Vi tillämpar ett avtal där 32,20 timmar/vecka räknas som heltid vid nattarbete, samt även en fördubblad OB-ersättning under timmarna 22:00-06:00 och kvarstannandebonus, vilket innebär 40 timmar extra i tidsbanken, som kan tas ut i ledighet, lön eller pensionsavsättning, om man jobbar mer än ett år. 

Vi erbjuder tillsvidaretjänst förlagd till natt eller treskift utefter ditt intresse liksom möjlighet till reducerad tjänstgöring.

◾ Beroende på tidigare erfarenhet får du en introduktion på sex till åtta veckor.

◾ Inom Tema cancer har vi ett mentorskapsprogram, vilket ger möjlighet för dig som vill utvecklas inom området och i din roll som sjuksköterska.

◾ Kompetensutveckling genom veckovisa föreläsningar på avdelningen.

◾ Möjlighet att gå handledarutbildning.

◾ Möjlighet att gå specialistutbildning.

Vi söker
Dig som känner dig trygg i din yrkesroll och har en positiv grundinställning. Du bemöter patienter och kollegor med omtanke och respekt samt bidrar med din kunskap och kompetens. Du har förmåga att arbeta i ett stundtals högt tempo och god prioriteringsförmåga samtidigt som du sprider trygghet till patienterna. Det är viktigt att du har en god förmåga att samarbeta med andra och leda arbetet i din grupp. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Kvalifikationer Krav: Legitimerad sjuksköterska med erfarenhet från akutsjukvård.

Meriterande: Erfarenhet av kirurgisk vård.

Vill du veta mer?
Hör av dig till omvårdnadscheferna Elin Blomdahl 072-584 08 09 eller Lovisa Johansson 072-584 06 84

Välkommen in med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev (frivilligt)
- Yrkeslegitimation 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Kontroll av arbets- och uppehållstillstånd kommer att ske i samband med intervju.


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Cancer
Tema Cancer är ett av de största områdena inom sjukhuset. Verksamheten bedrivs huvudsakligen i Huddinge och Solna, men även på Danderyds sjukhus. Våra medarbetare utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdom.

Genom att arbeta med värdebaserad vård där multiprofessionella och multidisciplinära team samarbetar strävar vi efter resultat som gör skillnad för våra patienter. Ett nära samarbete med Karolinska Institutet gör att vi även kan bedriva omfattande patientnära klinisk forsknings- och utbildningsverksamhet.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
Läs mer här(öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn

Vårdförbundet: Claudine Ahlgren

Telefon
claudine.ahlgren@sll.se

Dela detta jobb

Nattsjuksköterska till avdelning bäckenkirurgi 8 i Solna

Karolinska Universitetssjukhuset