halsojobb.se

Nattsjuksköterska till AVA

Ort
Kategorier
Utgår

2021-10-24

Ansök nu

Nattsjuksköterska till AVA

Är du en sjuksköterska som känner dig trygg i din roll och vill bidra till att arbeta flexibelt och nytänkande.

Räds du inte utmaningen i att arbeta i en relativt ny verksamhet, och vill vara med och påverka och utveckla din arbetsplats? Trivs du dessutom på natten - då kan vår arbetsplats på AVA vara något för dig!

 

Vårt anställningserbjudande

Arbetet på avdelningen genomsyras av arbetsglädje, prestigelöshet, samarbete och flexibelt tänkande. Hos oss får och känner du att det går att fråga om allt. Oavsett yrkeskategori så hjälps vi alltid åt och arbetar tillsammans på lösningar för att arbetet ska flyta på. Vi är en relativt ny avdelning så vi söker dig som inte räds utmaningar i förbättringsarbeten. Du får en individuellt anpassad inskolning och ser gärna att du även skolas in under dagtid för att känna verksamheten under dygnets alla timmar.

 

Vi erbjuder dig:

- En individuell introduktion utifrån dina behov
- Tydliga arbetssätt och rutiner för att skapa smidighet i det dagliga arbetet
- Högst 5 patienter per sjuksköterska för att göra vården så säker som möjligt och för att ha en god arbetsmiljö
- Möjligheter till kompetensutveckling
- Möjlighet att tillsammans med dina kollegor skapa rutiner för nattarbete som gynnar både patient och personal
- Individuell schemaplanering där du i stor mån kan påverka ditt schema, men om du föredrar fast schema så ordnar vi det
- Dubbel natt-Ob-ersättning
- 32,20 tim i veckoarbetstid

 

Arbetsbeskrivning

AVA har inriktning akutvårdsnivå med behov av övervak och har 10 vårdplatser, med intag dygnet runt från framförallt akuten. Arbetet innefattar mycket medicinsk teknik då alla våra patienter kräver övervak med PAMS, vi behandlar också patienter med behov av bla Non Invasiv Ventilation (NIV). AVA har en kort vårdtid, med mål om 36 timmar där patienten skrivs ut till specialistavdelning eller hem. Det betyder att vårt arbete pågår över dygnets alla timmar.

 

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska. I denna roll har du gärna några års erfarenhet av akutsjukvård och gillar att jobba i team. Vi lägger också stor vikt vid personliga egenskaper och att du passar i vårt team.

 

Personliga egenskaper

Vi hoppas att du är en glad och trevlig person, som tycker om att samarbeta i grupp och lära av varandra. Tycker du om att testa nya arbetssätt och bidrar själv med förslag, då är du som klippt och skuren för oss. 

 

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!Om Danderyds sjukhus

Danderyds sjukhus är ett av landets största akutsjukhus. Hos oss arbetar cirka 4500 personer. I vårt uppdrag ingår utbildning, klinisk forskning och utveckling, bland annat i samarbete med Karolinska Institutet. Det viktigaste för oss är att våra patienter känner sig trygga och säkra och får bästa möjliga vård och behandling. Det målet arbetar vi mot varje dag – tillsammans. https://www.ds.se/Om verksamheten

Internmedicin och infektion är ett av sjukhusets största verksamhetsområden och har cirka 450 medarbetare. Vi är fördelade på sju vårdavdelningar, två öppenvårdsmottagningar samt en akut vårdavdelning (AVA) där vi tar emot patienter för initial utredning och behandling. Hos oss på internmedicin och infektion utreder och behandlar vi patienter för några av de vanligaste folksjukdomarna.

 


Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Nattsjuksköterska till AVA

Danderyds Sjukhus AB