halsojobb.se

Nattsjuksköterska som söker bättre arbetsmiljö?

Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-26

Ansök nu

Nattsjuksköterska som söker bättre arbetsmiljö?

Vi vill ge den bästa vården och ha den bästa arbetsmiljön inom kirurgi och urologi! Vill du bli en av oss? 
 
Vad säger våra medarbetare? 
”Inom Kirurgen och Urologen är arbetet väldigt fritt med mycket ansvar. Det är kul och utmanande, jag skulle inte vilja vara någon annanstans! Det är givande och spännande att jobba här och jag lär mig fortfarande nytt.” – Sjuksköterska vårdavdelning  
 
Vi söker dig som vill jobba natt och som har en vilja att ständigt utvecklas och lära dig nytt! Denna roll passar dig som ser möjligheter av att ta eget ansvar och vill bidra till förändringsarbete samtidigt som du värderar ett gott samarbete högt.  
 
Vi kan erbjuda dig: 
- Dubbel natt-Ob-ersättning 
- En individuell introduktion anpassad efter dina tidigare erfarenheter 
- Individuell schemaplanering alt. fast schema med fokus på hälsosamma scheman 
- Kompetensutveckling anpassad utefter dina behov 
- Möjlighet att tillsammans med dina kollegor skapa rutiner för nattarbetet som gynnar både patient och personal 
- Stödfunktioner såsom kontaktsjuksköterska, vårdsamordnare och avdelningskoordinator 
 
Om Verksamhetsområdet 
Verksamhetsområdet bedriver både akut och elektiv kirurgi och urologi, operationsverksamhet samt öppenvård och slutenvård dygnet runt. På verksamhetsområdet behandlar och vårdar vi patienter från hela landet och patienterna tas om hand på flera olika specialistmottagningar, en operationsavdelning samt fyra vårdavdelningar. Kliniken har ca 450 medarbetare. 
 
Om tjänsten 
I din roll som sjuksköterska på vårdavdelning planerar, leder och utför du specifikt kirurgiskt och urologiskt omvårdnadsarbete. Du arbetar fortlöpande med observationer, ansvarar för pre- och postoperativ omvårdnad, smärtlindring, palliativ vård samt säkerställer att patienten är optimerad inför operation. I arbetsuppgifterna ingår även att göra självständiga bedömningar, samt att arbetsleda omvårdnadsteamet. 
 
Tjänsten är placerad på någon av verksamhetsområdets fyra vårdavdelningar, avd. 61, 63, 64 eller 65. Vilken avdelning just du är intresserad av att arbeta på tas i dialog med rekryterande chefer. 
 
Kvalifikationer och personliga egenskaper 
Du är legitimerad sjuksköterska och det är önskvärt att du har minst ett års erfarenhet inom akutsjukvård eller kirurgi/urologi. Är du specialistsjuksköterska med inriktning kirurgisk vård är detta meriterande. 
 
Vi söker dig med ett starkt engagemang som ser möjligheter och vill utvecklas i din roll. Du värderar ett arbetsklimat med ett gott samarbete och vill vara med och bidra till avdelningens förändrings- och förbättringsarbete. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. 
 
Anställningsform 
Tillsvidareanställning 32:20 timmar/vecka. 
 
Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan idag!
 
Information om tjänsten lämnas av: Vårdchef Kristina Olausson tel: 08-123 592 99

Dela detta jobb

Nattsjuksköterska som söker bättre arbetsmiljö?

Danderyds Sjukhus AB