halsojobb.se

Nattsjuksköterska och intresserad av kirurgi? Louise och Kim söker då dig!

Företag Tiohundra AB
Ort
Utgår

2019-10-31

Ansök nu

Nattsjuksköterska och intresserad av kirurgi? Louise och Kim söker då dig!

Vi är två nya chefer på vårdavdelning 3 som tillsammans med våra medarbetare har mycket tankar och idéer på hur vi vill utveckla vår avdelning och fortsätta att driva den framåt i Tiohundras anda. Välkommen med på denna resa tillsammans med oss!

Om oss 
På natten jobbar vi i team om sjuksköterskor och undersköterskor i samarbete med läkare. Vi bedriver både akut och elektiv kirurgi och avdelningen präglas av korta vårdtider. 
Vi arbetar med individuell kompetensutveckling efter medarbetarnas önskemål och verksamhetens behov.

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter. Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm.   

Om tjänsten
 I din roll som sjuksköterska på vårdavdelningen planerar, leder och utför du omvårdnadsarbetet. Arbetsuppgifterna är varierande och du har stora möjligheter att påverka och utvecklas kontinuerligt. Vi lägger stor vikt vid att utveckla vår verksamhet genom våra medarbetare. Du väljer själv vilken tjänstgöringsgrad du önskar. Arbetsmått för en heltid på natten är 32,20 tim/v.
Hos oss får du en individuellt utformad introduktion utifrån din kompetens och erfarenhet. Då vi gärna ser att du har arbetslivserfarenhet, så finns det stora möjligheter att använda din erfarenhet och kompetens samt att fördjupa dina kunskaper.
Rekrytering sker fortlöpande så tveka inte att skicka in din ansökan till oss redan idag.

Om dig
Vi söker dig som är leg sjuksköterska och som värdesätter din omvårdnadskompetens. Erfarenhet från akutsjukvården är meriterande men inget krav. Du har lätt för att samarbeta och bidrar genom ditt engagemang och positiva förhållningssätt till avdelningens goda resultat. Du är lyhörd och delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt.

Dela detta jobb

Nattsjuksköterska och intresserad av kirurgi? Louise och Kim söker då dig!

Tiohundra AB