halsojobb.se

Om oss


På natten arbetar vi i team om sjuksköterskor och undersköterskor i samarbete med läkare. Vi bedriver både akut och elektiv kirurgi  inom mag/tarm, gynokologi samt urologi ,vilket gör att du får en bred kompetens inom flera olika kirurgiska specialiteter. Vården präglas av korta vårdtider.
Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter. Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm.   


Om tjänsten


Du leder omvårdnadsarbetet i teamet och ansvarar för bedömning, planering och åtgärder av patientens omvårdnad. Du väljer själv vilken tjänstgöringsgrad du önskar. Arbetsmått för en heltid på natten är 32,20 tim/v.


Vi erbjuder 
- Individuellt utformad introduktion utifrån din kompetens och erfarenhet
- Individuell kompetensutveckling utifrån kompetensstegen 
- Interutbildning inom området
- Dubbelt nattob
- Kvarstannandebonus:  Kvarstannandebonus innebär 40 timmar extra i tidsbanken, som kan tas ut i ledighet eller pengar, om man jobbar mer än ett år
- Personalförmåner såsom tex Friskvårdsbidrag, personalgym, fri parkering


Om dig


Vi söker dig som är leg sjuksköterska och som värdesätter din omvårdnadskompetens. Erfarenhet från akutsjukvården är meriterande men inget krav. Du har lätt för att samarbeta och bidrar genom ditt engagemang och positiva förhållningssätt till avdelningens goda resultat. Du är lyhörd och delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

Är du intresserad av att vara med och påverka och utveckla vår verksamhet är du hjärtligt välkommen med din ansökan!
Rekrytering sker fortlöpande så tveka in att skicka in din ansökan till oss redan i dag

Nattsjuksköterska och intresserad av att jobba på kirurgavdelning?

Företag Tiohundra AB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-01-31

Ansök nu

Dela detta jobb