halsojobb.se

Logga

Nattpersonal till vår hemtjänst

Ort
Kategorier
Utgår

2019-05-26

Ansök nu

Nattpersonal till vår hemtjänst

I Vingåkersbygden har vi nära till varandra, naturen och ett brett utbud av kultur- och fritidsaktiviteter året om. Här finns rika kulturmiljöer, goda kommunikationer från närliggande städer och landets största outlet för märkeskläder. Vingåkers kommun utvecklar bygden och den offentliga servicen för framtiden.

Vingåkers äldreomsorg är en samlad enhet belägen i södra Vingåkers centralort. Här samlas all kompetens under ett och samma tak vilket innebär snabba beslutsvägar, närhet till kollegor, chef och goda förutsättningar för att ge kvalificerad vård till våra medborgare. Vingåkers hemtjänst är fördelad på 5 grupper, Norra, Södra, Centrum, Minnas och Servicegruppen. Under natten bemannas hemtjänsten av nattpatrullen. Alla grupperna utgår ifrån Humlegården och utgör en liten dynamisk organisation av undersköterskor, sjuksköterskor, arbetsterapeut, fysioterapeut och närmsta chef.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu hemtjänstpersonal som vill arbeta natt och hemma hos en av våra brukare. Som undersköterska i hemtjänsten kommer du arbeta utifrån ett salutogent förhållningssätt. Det innebär att du kommer har arbetsuppgifter som är anpassade efter den enskilde brukarens behov, för att möjliggöra att brukaren kan bo kvar hemma.
Hemma hos vår brukare kommer du arbeta som ett stöd och stötta vid sänggående och hygienrutiner. Du kommer ha sovande natt vilket innebär att du får möjlighet till eget rum i brukarens bostad. På morgonen arbetar du med att stötta brukaren vid morgonrutiner, hygien och att starta dagen på bästa sätt.

Arbetstiderna är 22-07 med sovande nattjänstgöring mellan 00-06. Mellan 00-06 kan larm från brukaren förekomma.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller som har erfarenhet av arbete inom äldreomsorg eller personlig assistans. Det är meriterande om du tidigare arbetat i brukarnära miljöer och arbetat natt. Du är vänlig och serviceinriktad och arbetar för att på bästa sätt möta vår brukares behov och önskemål.

B-körkort är ett krav. Erfarenhet av brukarnära arbete är meriterande.

ÖVRIGT
Du söker tjänsten via Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan. Vingåkers kommun ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund

Vingåkers kommun gör aktiva val avseende annonseringsplatser, eventuellt stöd och urvalsmetoder inför varje rekrytering. När vi publicerat en annons kommer vi således inte att köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering varför vi undanber sådana kontakter.

Dela detta jobb

Logga
Nattpersonal till vår hemtjänst

Vingåkers kommun