halsojobb.se

Logga

Nattpersonal till hemtjänst

Ort
Utgår

2020-04-05

Ansök nu

Nattpersonal till hemtjänst

I Vingåkersbygden har vi nära till varandra, naturen och ett brett utbud av kultur- och fritidsaktiviteter året om. Här finns rika kulturmiljöer, goda kommunikationer från närliggande städer och landets största outlet för märkeskläder. Vingåkers kommun utvecklar bygden och den offentliga servicen för framtiden.

Vingåkers äldreomsorg är en samlad enhet belägen i södra Vingåkers centralort. Här samlas all kompetens under ett och samma tak vilket innebär snabba beslutsvägar, närhet till kollegor, chef och goda förutsättningar för att ge kvalificerad vård till våra medborgare. Vingåkers hemtjänst är fördelad på 5 grupper, Norra, Södra, Centrum, Minnas och Servicegruppen. Under natten bemannas hemtjänsten av nattpatrullen. Alla grupperna utgår ifrån Humlegården och utgör en liten dynamisk organisation av undersköterskor, sjuksköterskor, arbetsterapeut, fysioterapeut och närmsta chef.

ARBETSUPPGIFTER
Till vår hemtjänst söker vi nu en undersköterska som vill arbeta natt hemma hos en av våra brukare. Du kommer vara stationerad hos vår brukare och arbeta vaken natt.

Som undersköterska i hemtjänsten kommer du arbeta med ett salutogent förhållningssätt, vilket innebär att du anpassar ditt arbetssätt gentemot brukarens behov, för att möjliggöra att brukaren kan bo kvar hemma. Du arbetar personcentrerat och du kommer arbeta som ett stöd för brukaren. Du stöttar vid sänggående och hygienrutiner samt på morgonen vid uppstigning och morgonrutiner, så att brukaren kan starta sin dag på bästa sätt.

Arbetstiderna är 22-07 med vaken nattjänstgöring.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Du har tidigare arbetat med full delegering, eller är villig att lära dig full delegering. Som undersköterska har du sedan tidigare erfarenhet av arbete inom äldreomsorgen eller personlig assistans. Det är meriterande om du tidigare arbetat i brukanära miljöer samt medveten om utmaningarna som kan finnas med att arbeta natt.

Som person är du vänlig och serviceinriktad och du arbetat för att skapa en professionell relation mot brukaren och på bästa sätt möta brukarens behov av vård och omsorg.
B-körkort är meriterande.

ÖVRIGT
Du söker tjänsten via Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan. Vingåkers kommun ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund

Vingåkers kommun gör aktiva val avseende annonseringsplatser, eventuellt stöd och urvalsmetoder inför varje rekrytering. När vi publicerat en annons kommer vi således inte att köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering varför vi undanber sådana kontakter.

Dela detta jobb

Logga
Nattpersonal till hemtjänst

Vingåkers kommun