halsojobb.se

Natt sjuksköterska - Guldbröllopshemmet

Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-31

Ansök nu

Natt sjuksköterska - Guldbröllopshemmet

Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens äldreboende. Temabo – en del av A&O, har som mål att de boende ska få uppleva en meningsfull och innehållsrik vardag på sina villkor när de bor hos oss, de boende ska få möjlighet att leva hela livet. Guldbröllopshemmet har 44 lägenheter för individer med diagnostiserad demenssjukdom och individer med psykisk ohälsa.
Boendet ligger centralt på Södermalm.

Arbetsbeskrivning
Som sjuksköterska på natten har du omvårdnadsansvar för 44 boende där du bland annat säkerställer omvårdnadskompetensen i teamet runt den boende. Du har även hela omvårdnadsansvaret för 11 boende där det ingår att utföra och dokumentera vård och omsorg utifrån varje enskild boendes förutsättningar och behov i enlighet med ett salutogent förhållningssätt. I din roll ingår att ha dialog med närstående och informera vid förändringar i hälsotillståndet. Du samarbetar med kollegor, läkare och eventuellt andra, både interna och externa, kontakter för att säkerställa en god omvårdnad.

Kvalifikationer
Du är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift i det svenska språket.

Meriter
Du har erfarenhet av äldreomsorg. Du är vidareutbildad inom geriatrik, demens eller psykiatri.

Egenskaper
Du delar med dig av dina kunskaper och färdigheter. Du är lyhörd, kan arbeta självständigt såväl som i team och är tydlig i din kommunikation. Du har lätt för att sätta dig in i system och ny teknologi. Du har en positiv inställning och ser som ditt självklara ansvar att bidra till ett positivt arbetsklimat.
Vi eftersträvar mångfald i våra verksamheter varför vi önskar sökande med olika bakgrund, kön och ålder.

Anställningsform: Tillsvidareanställning. Vi tillämpar alltid provanställning.
Tjänstgöringsgrad: Enligt överenskommelse.

Tillträdesdatum: Omgående

Temabo – en del av A&O, är ett privat bolag som driver äldreomsorgsverksamheter runt om i Sverige. Vår ambition är att våra verksamheter ska bli föredömen när det gäller salutogen äldreomsorg och där aktiviteter och rehabilitering ses som en naturlig del i vård- och omsorgsarbetet. Vi använder oss av konsten, musiken och dansens positiva effekter på hälsan. Du kan läsa mer om oss och våra verksamheter på www.temabo.se

Kontaktperson
Helena Piensoho
070-424 14 54

Dela detta jobb

Natt sjuksköterska - Guldbröllopshemmet

A&O Ansvar och Omsorg