halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

MT-ansvarig intensivvårdssjuksköterska till CIVA och NIVA i Solna

Ansök nu

MT-ansvarig intensivvårdssjuksköterska till CIVA och NIVA i Solna

Har du ett intresse för medicinteknik (MT) och vill vara en del av vårt team? Hör gärna av dig till oss så berättar vi mer om tjänsten!

Vi erbjuder

 • En personlig introduktion med stöd av MT-samordnare och BUS inom aktuella områden

 • En arbetsplats med delaktigt och närvarande ledarskap – hos oss blir du en del av ett inkluderande och omtänksamt team

 • Tydliga utbildnings- och utvecklingsmöjligheter, som synliggörs med hjälp av vår kompetensstege

 • Möjlighet att få jobba med högspecialiserad och högkvalitativ vård i framkant. Detta i en innovativ vårdmiljö med den senaste medicinska tekniken.

Givetvis får du även ta del av de förmåner som Karolinska erbjuder sina anställda.

Om tjänsten

Sektion Intensivvård i Solna består av två vårdgolv – Centralintensivvårdsavdelningen (CIVA) och Neurointensivvårdsavdelningen (NIVA). På våra intensivvårdsavdelningar vårdas patienter i en högteknologisk miljö. Vi omhändertar främst vuxna patienter med traumatiska skador, neurotrauman, sepsis och mjukdelsinfektioner. Hyperbarmedicin (HBO) och Post-IVA mottagningen tillhör även vår verksamhet. Sektion Intensivvård i Solna ingår i Funktion Perioperativ Medicin och Intensivvård (PMI). Vårt tredelade uppdrag är sjukvård, forskning och utbildning.

Här kan du läsa mer om intensivvården på Karolinska och hur det är att jobba hos oss.

Du kommer att ingå i ett tvärprofessionellt team som tillsammans arbetar för patientens bästa. Teamet består idag av två undersköterskor och en intensivvårdssjuksköterska med specifikt MT-ansvar. Ett team som söker ytterligare kollega att dela uppdraget med.

Tjänsten som MT-ansvarig intensivvårdssjuksköterska innebär att du kommer arbeta 50% av din tjänstgöringsgrad med att ta hand om vår medicintekniska utrustning. Här ingår bland annat infusionspumpar, respiratorer samt cerebrala flödesmätare inom vårt högspecialiserade uppdrag i Stockholmsregionen. 

Ditt primära huvudansvar kommer att bli riktat mot neuromonitorering. I ansvaret ingår förutom skötsel, underhåll och samordning även att utbilda kollegor, inköp av MT-utrustning och bistå vid forskningsprojekt. 

Vi söker

Vi söker dig som är intensivvårdssjuksköterska och har ett intresse för medicinsk teknik! För att passa i rollen ser vi att du: 

 • har erfarenhet och vill driva projekt samt förbättringsarbete med patienten i centrum.

 • arbetar strukturerat och är trygg i dig själv tar ansvar för ditt arbete, finner dig i en föränderlig vardag och klarar av att bibehålla ett gott humör vid press och motgångar.

 • trivs i utbildningssituationer och gärna i tvärprofessionella sammanhang.

 • inspirerar och bidrar till engagemang samt delaktighet hos kollegor.

 • har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer

Krav:

 • Legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom intensivvård.

 • Minst fem års erfarenhet som intensivvårdssjuksköterska.

Meriterande:

 • Tidigare arbetat med medicinteknisk utrustning.

 • Tidigare erfarenhet av arbetsledande funktion.

Om rekryteringsprocessen

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot att få veta mer om dig och även att få berätta mer om hur vi kan bidra till din fortsatta utveckling som intensivvårdssjuksköterska.

Varmt välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Perioperativ Medicin och Intensivvård
Funktion Perioperativ Medicin och Intensivvård är sjukhusets samlade resurs för anestesi, operation, pre- och postoperativ vård samt intensivvård för vuxna. Vi ansvarar också för tryckkammare (HBO), högspecialiserad smärtvård och de steriltekniska enheterna. Du finner mer om oss här https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/Funktion-Perioperativ-Medicin-och-Intensivvard/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

MT-ansvarig intensivvårdssjuksköterska till CIVA och NIVA i Solna

Karolinska Universitetssjukhuset