halsojobb.se

MR-SKÖTERSKA TILL VÅR FAVORITARBETSPLATS!

Företag Unilabs
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-03

Ansök nu

MR-SKÖTERSKA TILL VÅR FAVORITARBETSPLATS!

Vi har glädjen att kunna välkomna en ny kollega till vår fantastiska röntgenverksamhet i Göteborg. Har du erfarenhet av MR och en vilja att fortsätta utvecklas? Välkommen!

VAD

I rollen som röntgensjuksköterska hos oss kommer du arbeta självständigt med MR och CR, både drop in och bokade. Du kommer att vara delaktig i vår MR-studieorganisation och självständigt ansvara för minst en studie. Här kommer du även vara delaktig i utvecklings och optimeringsarbete inom de modaliteter du manövrerar samt i metodprojekt som skall testas och valideras.

Du kommer få en introduktion till studieorganisationen samt möjlighet till utbildning och kurser inom din specialitet. Vi internrekryteringar till nya tjänster och ansvarsområden såsom miljösamordnare, kvalitetssamordnare, metodansvarig sköterska och klinikansvarig personal, om det intresserar dig.

Vår dagliga verksamhet bedrivs med korta beslutsvägar och stor laganda. Utmärkande drag i verksamheten är en tydlig ambition att alltid ha kunden i fokus och genomföra arbetet med en flexibel, målinriktad och prestigelös inställning. Vi söker dig som vill detsamma.

VEM

På Unilabs väger inställning lika tungt som kompetens. Vi tror därför att du som person har en stark personlig driftkraft och ett öppet och flexibelt sinne med en förmåga att hitta nya lösningar. Vi tror även att du är social, kommunikativ och lyhörd inför medarbetare, patienters och remitterades behov. 

Du har dessutom minst två års erfarenhet av MR samt goda kunskaper inom konventionell röntgen. Du har även goda kommunikativa kunskaper i svenska och engelska då vi är en internationell koncern.

Det ses som mycket meriterande om du har erfarenhet av CT, metodarbete, kvalitetsarbete, optimeringsarbete eller metodansvar.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning med start efter överenskommelse, gärna så snart som möjligt.

VAR

Radiologiverksamheten i Göteborg består av tre röntgenmottagningar med ett gott samarbete, där våra fantastiska medarbetare roterar och tillsammans tar ansvar för att samtliga verksamheter fungerar.

”Här på Unilabs får vi ta mycket eget ansvar för vårt arbete och det har gjort att jag utvecklats otroligt mycket. Jag vet att både kollegor och patienter älskar arbetsklimatet, vi har en riktigt bra stämning i gruppen, vi är som en familj.” - Jessica, Röntgensjuksköterska.

Unilabs verksamheter inom radiologi och laboratoriemedicin är i dag en naturlig del av den svenska vårdkedjan. Vi möter våra patienter och kunder på sjukhus, närakuter, primärvårdslaboratorie, våra egna fristående röntgenenheter och mottagningar. Läs gärna mer om oss på www.Unilabs.se

INTRESSERAD?

Ansök via knappen "ANSÖK HÄR" längst ned eller till höger på sidan.

Vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt och vi kallar till intervju löpande.

För frågor om tjänsten kontakta regionchef Christine Svensson Christine.Svensson@unilabs.com alternativt vårt rekryteringsteam på career@unilabs.com.

Dela detta jobb

MR-SKÖTERSKA TILL VÅR FAVORITARBETSPLATS!

Unilabs