halsojobb.se

-->

MR-sköterska till Neuroröntgen i Solna

Ort
Kategorier
Utgår

2020-03-01

Ansök nu

MR-sköterska till Neuroröntgen i Solna

Nu söker vi en ny kollega för en dagtidstjänst med placering på vår högspecialiserade MR-sektion.

Vi erbjuder ett utvecklande och stimulerande arbete i en dynamisk organisation. Tillsammans i interprofessionella team utvecklar vi verksamheten med patienten i fokus. Vår spjutspetskompetens upprätthålls genom utbildning och möjlighet till att driva egna förbättringsarbeten.

Om oss

Vår MR-verksamhet bedrivs i nära samarbete med Karolinska Institutets MRCentrum. Totalt har vi fem hypermoderna MR-kameror i drift. Vi är den enda röntgenkliniken i Region Stockholm som bedriver dygnet runt-verksamhet inom MR-diagnostik.

Om tjänsten

Som Röntgensjuksköterska hos oss på MR får du arbeta med olika slags MR-undersökningar. Utöver undersökningar ingår handledning av röntgensjuksköterskestudenter samt inskolning av nyanställda kollegor som en naturlig del av tjänsten. Inom sektionen bedrivs mycket forskning, som vi alla är delaktiga i.

Verksamheten bedrivs dygnet runt. Din arbetstid är 40 timmar/vecka och huvudsakligen förlagd till dagtid, men kan förläggas på viss kvällstid samt lördagar vid behov.

Vi söker dig som vill vara med och påverka samt utveckla hur vi ska arbeta inom sjukvården idag och in i framtiden!

För att bli framgångsrik i rollen ser vi att du är noggrann och tar stort ansvar i ditt arbete. Du förväntas kunna arbeta självständigt och hantera komplexa situationer och undersökningar. Du har lätt för att samarbeta med kollegor så som jourande röntgensjuksköterskor, neuroradiologer och fysiker. Därtill ser vi att du är driven och engagerad och bidrar till få dina kollegor att växa i sina roller. Vi förutsätter att du aktivt är med och bidrar till utvecklingen på MR-sektionen.

Kvalifikationer  

Krav: Leg. Röntgensjuksköterska med MR-erfarenhet.

Välkommen att söka!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

- Bevis om specialistkompetens  

- Bevis om medicine doktorsexamen  

- Bevis om docentur  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Bild och Funktion är en sjukhusövergripande funktion som ansvarar för vård, forskning och utbildning inom Radiologi, Medicinsk Strålningsfysik, Nuklearmedicin och Fysiologi vid Karolinska Universitetssjukhuset. Funktionen samlar alla sjukhusets resurser inom kompetensområdet i en organisation som omfattar drygt 900 medarbetare och indelas i nio funktionsområden i Huddinge och Solna.  

Inom Bild och Funktion möts den nyaste, mest avancerade tekniken och högspecialiserade läkare, sköterskor, fysiker och biomedicinska analytiker. Tillsammans skapar vi ett högkompetent team med patienten i fokus.  

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus. 

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

MR-sköterska till Neuroröntgen i Solna

Karolinska Universitetssjukhuset