halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Mottagningssköterska till unik centrumbildning på Hemostascentrum

Ort
Kategorier
Utgår

2022-08-24

Ansök nu

Mottagningssköterska till unik centrumbildning på Hemostascentrum

Nu har du möjlighet att arbeta i de bästa av två världar, mottagningsverksamhet med rotation till vårdavdelning. På Hemostascentrum har vi en hög kompetens om olika blodförtunnande läkemedel där vi skräddarsyr behandlingen för varje patient. Du kommer ha ett nära teamarbete med erfarna kollegor både inom hjärt-och medicinområdet. Du blir en viktig del i teamet.

Vårt anställningserbjudande

  • Rotationstjänst Hemostascentrum 60 % och valfri slutenvårdsavdelning på hjärtkliniken 40%.

  • Fast 4 veckors schema, i huvudsak dagtid, tjänstgöring var 4 :e helg och ledig storhelger.

  • Intern utbildning.

  • Friskvårdsbidrag upp till 3000 kr/år.

Arbetsbeskrivning

Ditt arbete som mottagningssjuksköterska innebär sedvanliga mottagningsuppgifter som patientbesök med bland annat Warandoseringar, remisshantering, bokning av patienter och patientutbildning. Telefonrådgivning i Tele Q utgör en stol del av vårt arbete. Arbetet är utvecklande, omväxlande och du blir en viktig del i teamet.

Som sjuksköterska på en vårdavdelning innebär det att du arbetsleder, gör bedömningar och ordinerar omvårdnadsåtgärder. I ditt arbete har du stöd av vårdsamordnare och koordinator. Vilken hjärtavdelning du roterar mot beror på önskemål och tidigare erfarenheter.

Kvalifikationer

Vi söker just dig som arbetat några år som sjuksköterska och som har erfarenhet från akutsjukvården inom hjärt- och/ eller medicin. Det är extra meriterande om du har mottagningserfarenhet.

Personliga egenskaper

Du har ett starkt engagemang, en god kommunikationsförmåga och vill utvecklas i din roll som sjuksköterska. Du är strukturerad i ditt arbetssätt och värdesätter, liksom vi, ett gott samarbete och bidrar till en bra teamkänsla. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.Om verksamheten 

Hjärtkliniken är en av Sveriges största sett till antal medarbetare och patienter. Vi har de senaste åren legat i topp i nationella kvalitetsindex för omhändertagande och uppföljning av hjärtpatienter. Kliniken disponerar sex vårdavdelningar, två dagvårdsavdelningar, fyra interventionslab samt en stor öppenvårdsverksamhet. Fysiologkliniken bedriver diagnostik i framkant, har bland annat en omfattande ekokardiografi- och arytmiverksamhet, hjärt-MR, nuklearmedicin samt är ackrediterade enligt Swedac. Verksamhetsområdet bedriver internationellt ledande forskning och har en tradition av innovation och förbättringsarbete.


Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning. 

Om Danderyds sjukhus 

100 år i trygga, säkra händer. Danderyds sjukhus 1922-2022. 

Danderyds Sjukhus AB är ett av Sveriges största akutsjukhus och tillsammans med BB Stockholm norra Europas största förlossningsklinik. Danderyds Sjukhus AB är ett helägt bolag inom Region Stockholm. Sjukhuset grundades 1922 som Stockholms läns centrallasarett i Mörby och namnändrades 1964 till Danderyds sjukhus. Här bedrivs universitetssjukvård fördelat på tolv verksamhetsområden och nio stödfunktioner. Hos oss arbetar omkring 4500 medarbetare och vi tar emot 2000 studenter varje år. 

Kompetenta och engagerade medarbetare, tillsammans med ett öppet arbetsklimat, arbetsglädje och en god arbetsmiljö är avgörande grundstenar och en förutsättning för att vi ska kunna erbjuda patienterna en god vård. Här kan du läsa mer om oss på Danderyds sjukhus 
 

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm

 

Publicerad den 

Dela detta jobb

Mottagningssköterska till unik centrumbildning på Hemostascentrum

Danderyds Sjukhus AB