halsojobb.se

Morgontrött undersköterska? Se hit!

Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-31

Ansök nu

Morgontrött undersköterska? Se hit!

Om verksamheten

Förenade Care AB, Uppsala Hemvård bedriver hemvård på uppdrag av Uppsala Kommun och erbjuder personer vård och omsorg i deras hem utifrån socialtjänstlagen samt hälso- och sjukvårdslagen.

Vi utgår från centrala Uppsala, St:Olofsgatan 9A och hos oss arbetar engagerad och noggrann personal i ett tvär-professionelltteam. Vårt team består av undersköterskor, vårdbiträden, planerare, sjuksköterska, arbetsterapeut, sjukgymnast/fysioterapeut såväl som enhetschef och verksamhetschef. Vi arbetar efter vårt motto: Omtanke-Vänlighet- Service.

Arbetsbeskriving

Som undersköterska/vårdbiträde hos oss kommer du att självständigt utföra omsorgsarbete utifrån kundens önskemål och i enlighet med gällande biståndsbeslut med fokus på kvalitet. Under ditt arbetspass gör du ett antal kundbesök där du bland annat kommer att utföra personlig hygien, lättare matlagning, promenader och annan social samvaro. Du kommer också att ge medicin, apodos/dosett samt ögondroppar. Du får ett schema att följa, och tar dig till kunderna med hjälp av företagets cykel eller bil. Arbetet innebär också dokumentation i vårt journalsystem.

Kvalifikationer

Vi söker undersköterskor som vill jobba mestadels kväll. Meriterande är att du tidigare har erfarenhet av insulingivning samt lättare såromläggningar.

Du tycker om att arbeta med människor och är serviceinriktad. Arbetet kräver att du är bra på att skapa relationer och har en god social förmåga. Vi ser också att du är ansvarstagande och noggrann och ser till den enskildes behov.  Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du är bra på att samarbeta, har ett gott bemötande samt kan anpassa dig till både nya situationer och människor.

Krav

Du behöver kunna behärska svenska i tal och skrift samt ha en viss datorvana för att bland annat kunna dokumentera i vårt databaserade journalsystem.

Du ska kunna cykla och körkort är meriterande.

Arbetstid

Dag, kväll, helg.

Vi använder oss av fasta scheman.

Lön

Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns. 

Tillträde

Enligt överenskommelse.

SISTA ANSÖKNINGSDATUM

2019-12-31. Ansökningar behandlas löpande.

Ansökan

Välkommen med din skriftliga ansökan och CV. Se nederst på sidan

KONTAKTPERSON

Susana Carballo, enhetschef. Telefon 018-727 51 49

email: susanac.uppsala@forenadecare.com

BESÖKSADRESS

St Olofsgatan 9A

Dela detta jobb

Morgontrött undersköterska? Se hit!

Förenade Care AB