halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Molekylärbiolog/Ingenjör/Biomedicinare till Karolinska Centrum för Cellterapi

Ort
Utgår

2022-06-28

Ansök nu

Molekylärbiolog/Ingenjör/Biomedicinare till Karolinska Centrum för Cellterapi

Molekylärbiolog/Ingenjör/Biomedicinare till Karolinska Centrum för Cellterapi

 

Vill du arbeta med att framställa framtidens vaccin för behandling och prevention av svåra sjukdomstillstånd? Vi söker just nu dig som har erfarenhet av molekylärbiologisk metodik och vill arbeta tillsammans med en grupp engagerade kollegor för att ta fram produkter för kliniska prövningar.

Om oss
Vecura är en enhet vid Karolinska Centrum för Cellterapi vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge som har till uppdrag att tillverka läkemedel för avancerad terapi (Advanced Therapy Medicinal Products, ATMP) för kliniska prövningar. Vecura har i mer än tjugo år fungerat som kontraktstillverkare till kliniska studier runt om i Europa.

Vecura har tillstånd från Läkemedelsverket för tillverkning av cell- och genterapiprodukter för kliniska prövningar. Vecura innehar även vävnadsinrättningstillstånd för hantering av celler och vävnader för transplantation. Bearbetning av celler som klassas som läkemedel (ATMP) sker enligt Good Manufacturing Practice (GMP) i vår GMP-anläggning.

Om tjänsten
Dina arbetsuppgifter är varierande men består främst av utveckling av metoder för GMP-framställning av mRNA som ska kunna användas på människa i kliniska prövningar. Du kommer att vara del av vårt forskningsteam som drivs i nära samarbete med Karolinska Institutet.
Du kommer även att utföra utarbetande av diverse kvalitetskontroller av de tillverkade produkterna. Personal i gruppen arbetar med förbättringsarbete, metodvalideringar, metodutvecklingar och dokumentationsarbete.

Tjänsten avser en visstidsanställning.

Vi söker
Vi söker sig som:

 • Tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat.
 • Tar ansvar för din uppgift och själv strukturerar ditt angreppssätt samt driver processer vidare.
 • Förblir motiverad och effektiv trots bakslag och besvikelser. Arbetar på tills projekt är avslutade eller resultat uppnådda.
 • Arbetar bra med andra människor samt relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.
 • Planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Sätter upp och håller tidsramar.
 • Är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard. Lägger ner stor vikt vid att leva upp till dessa.
 • Kommer med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor. Du har ett nytänkande som kan omsättas i praktiken och leder till resultat.

Som person är du ansvarskännande, noggrann, strukturerad och positiv samt kan arbeta parallellt i flera projekt. Arbetet kräver att du har god labvana och stor förmåga att planera ditt arbete.
Vi är en liten enhet och därför är flexibilitet, god samarbetsförmåga samt villighet att hjälpa till där det behövs en förutsättning för tjänsten.

Kvalifikationer
Krav:

 • Civil- eller högskoleingenjör/cellbiolog/molekylärbiolog/BMA (eller liknande utbildning).
 • Erfarenhet av att arbeta med framställning av mRNA.
 • Behärska engelska i tal och skrift.

Meriterande:

 • Erfarenhet av flödescytometri.
 • Tidigare erfarenhet av arbete enligt GMP eller liknande kvalitetssäkringssystem.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev (frivilligt)
- Yrkeslegitimation 

Varmt välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Forskning och Utbildning
För att stödja sjukhusets alla kliniska verksamheter arbetar jurister, ekonomer, kommunikatörer, HR, Inköpare och IT för att vi tillsammans ska generera vård i världsklass och vara en verkligt Attraktiv Arbetsgivare! På https://www.karolinska.se/om-oss/om/organisation/Administrativa-verksamheter/ kan du läsa mer om oss.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm (öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn Naturvetarna Telefon
naturvetarna.karolinska@regionstockholm.se Namn Vårdförbundet Telefon
vardforbundet.karolinska@regionstockholm.se

 

Dela detta jobb

Molekylärbiolog/Ingenjör/Biomedicinare till Karolinska Centrum för Cellterapi

Karolinska Universitetssjukhuset