halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Mikro-/molekylärbiologer till Klinisk mikrobiologi

Ort
Utgår

2022-06-30

Ansök nu

Mikro-/molekylärbiologer till Klinisk mikrobiologi

Vi erbjuder
Vill du vara med om att bedriva och utveckla diagnostiken på Sveriges största mikrobiologiska laboratorium?

Klinisk mikrobiologi är ett verksamhetsområde inom MDK (Medicinsk Diagnostik Karolinska) och omfattar drygt 300 anställda. Klinisk mikrobiologi bedriver storskalig mikrobiologisk diagnostik av infektionssjukdomar samt även utbildning, utvecklingsarbete och forskning inom området. Vårt arbete omfattar såväl modern storskalig analysverksamhet som fåtaliga specialanalyser. Vi arbetar med teknik i framkant, forskning, utveckling och ett intensivt förändringsarbete eftersom det sker en snabb teknisk utveckling inom området.

Vi erbjuder goda möjligheter till ett stimulerande och utvecklande arbete i en dynamisk och föränderlig verksamhet. Verksamhetsområdet är indelad i fyra diagnostiska enheter, bakteriologi i Huddinge och Solna respektive virologi i Huddinge och Solna. Förutom den bakteriologiska och virologiska diagnostiken har vi även en omfattande svamp- och parasitdiagnostik.

Klicka här för att läsa mer om de förmåner du som anställd får ta del av.

Om tjänsten
Tjänsten omfattar metodansvar för analysprocesser som inkluderar bakteriologisk odling med art- och resistensbestämning, molekylär diagnostik och serologisk diagnostik. Arbetsuppgifterna innefattar handledning och ansvar för metodutveckling, kvalitetssäkring av befintliga och framtida metoder, samt ansvar för utvärderingar och upphandling av ny instrumentation. För viss del av diagnostiken kan avläsning, tolkning och bedömning av kliniska prov ingå. Arbetet omfattar även att vara stöd för den laborerande personalen vid bearbetning av analysdata och besvarning av patientprov. Du kommer att samarbeta med funktionsområdets läkare, laborerande personal och övriga mikro- och molekylärbiologer i det dagliga analysarbetet samt även samverka med forskare och chefer.

Tjänstens huvudplacering är antingen i Huddinge eller i Solna, men verksamheten för klinisk mikrobiologi har också siteövergripande arbetsuppgifter där det krävs att du är flexibel i placering mellan siterna.

Vi söker
Som person är du initiativrik, flexibel och kan arbeta och driva projekt självständigt. Du är en duktig kommunikatör och har hög samarbetsförmåga. Du är analytisk och förutsätts skyndsamt kunna analysera och lösa problem. Du skall kunna prioritera och arbeta effektivt, strukturerat och vara resultatinriktad. Du trivs i att arbeta i en miljö som ständigt förändras och har intresse av att utveckla vår diagnostiska verksamhet.

Kvalifikationer
Krav:

  • Relevant akademisk utbildning inom molekylärbiologi, mikrobiologi,biokemi, biomedicin eller bioteknik. Du är även disputerad inom relevant område.
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Meriterande:

  • Gedigen erfarenhet av mikrobiologisk diagnostik och automatiserade system med mikrobiologiskt fokus.
  • Erfarenhet av flödesarbete och projektledning.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev (frivilligt)
- Yrkeslegitimation 

Varmt välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska
Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska är en sammanslagning av Karolinska Universitetslaboratoriet och Bild och Funktion. Verksamheten spänner över hela det diagnostiska området inom laboratorieverksamhet, radiologi, nuklearmedicin, medicinsk strålningsfysik, radiofarmaci och strålsäkerhet inom Karolinska Universitetssjukhuset.

MDK är centrum för kompetensmässigt och tekniskt ledande diagnostik, intervention och behandling som tillgodoser patienternas behov idag och i framtiden.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

Mikro-/molekylärbiologer till Klinisk mikrobiologi

Karolinska Universitetssjukhuset