halsojobb.se

Logo

Medlearn söker tandvårdslärare till Södertälje

Företag MedLearn AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-04-30

Ansök nu

Medlearn söker tandvårdslärare till Södertälje

Medlearn är ett av Sveriges ledande utbildningsföretag inom vård, omsorg och hälsa. Varje år får omkring 4 000 vuxna elever utbildning på olika nivåer, inom kommunal vuxenutbildning, arbetsmarknadsutbildning, yrkeshögskola och högskola. Medlearn är en del av Irisgruppen som är en av Sveriges ledande aktörer för effektiv utbildning och stödinsatser för vuxna i syfte att nå egen försörjning. Irisgruppen som består av verksamheterna Iris, Medlearn och Competens har en omsättning på cirka 450 MSEK och drygt 600 anställda på ca 80 orter runtom i Sverige. Visionen är att genom våra insatser där varje individ når sin fulla potential skapa ett bättre samhälle med minskad arbetslöshet och ökad integration. Läs gärna mer på www.medlearn.se och www.irisgruppen.se

Vi söker nu en tandvårdslärare till vår verksamhet i Södertälje. Vi erbjuder en spännande tjänst i ett utbildningsföretag med högt utvecklingstempo och långsiktiga ägare. Vi ser fram emot att presentera oss ytterligare under processen! 

Dina arbetsuppgifter
Medlearn Yrkeshögskola söker nu en lärare till vår tandsköterskeutbildning i Södertälje. I tjänsten som tandvårdslärare ingår såväl teoretisk undervisning som kliniska övningar inom flera tandvårdsämnen. Du kommer att ansvara för betygssättning, att ta fram föreläsningsmaterial, lägga schema, boka gästföreläsare, samordna praktik samt arbeta med pedagogiskt utvecklingsarbete. Utbildningen vänder sig till vuxenstuderande och följer Yrkeshögskolans nationella studieplan. 

Utbildningen är på distans med undervisningsträffar två dagar varannan vecka. Din arbetsplats utgår ifrån orten Södertälje, men eftersom stora delar av utbildningen är på distans så kan även arbetet utföras från annan ort de veckor studerande har självstudier och praktik. Du kommer att arbeta tillsammans med MedLearns andra tandvårdslärare placerade i Västerås och Kista, men även samarbeta med övriga kollegor runtom i landet. 

Din profil
Vi söker sig dom är legitimerad tandhygienist eller examinerad tandsköterska med bred erfarenhet från tandvården. Det är meriterande om du har pedagogisk erfarenhet och undervisningsvana. Du har ett stort intresse för kunskap, lärande, pedagogik samt service. Vi arbetar med en internetbaserad lärplattform och du bör därför ha god datorvana och behärska Office-programmen. 

Som person är du kommunikativ, kreativ och lösningsfokuserad, flexibel i din inställning till arbetet och du trivs i en föränderlig omgivning. Arbetet kräver vidare att du har ett stort intresse för pedagogik samt tycker om att ge god service åt de studerande. 

Vi erbjuder 
Hos oss är kollegialt lärande viktigt, vi erbjuder våra medarbetare kompetensutveckling och utbildningsmöjligheter för att behålla kompetensen, nyfikenheten och inspirationen i arbetslaget, samt ge våra elever de bästa förutsättningarna att nå så långt som möjligt i sina studier. Medlearn fortsätter med tydligt fokus på kvalité och samhällsansvar att vara Sveriges största och främsta vårdutbildningsföretag. 

Ytterligare information 
Tjänsten är ett vikariat på heltid i 6 månader med möjlighet till förlängning. Tillträde under sommaren 2019 eller enligt överenskommelse.

För frågor kring tjänsten, kontakta yrkeshögskolechef Maria Virtanen maria.virtanen@medlearn.se  eller utbildningsledare Annelie Engvall annelie.engvall@medlearn.se. För frågor kring processen, kontakta: iris.rekrytering@iris.se.

Urval sker löpande och vi ser därför gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 30 april. Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Logo
Medlearn söker tandvårdslärare till Södertälje

MedLearn AB