halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Medlearn söker en vikarierande tandvårdslärare till YH-utbildning i Kista!

Företag MedLearn AB
Ort
Utgår

2021-11-30

Ansök nu

Medlearn söker en vikarierande tandvårdslärare till YH-utbildning i Kista!

Medlearn tillhandahåller kompetens och arbetskraft inom den livsviktiga sektorn hälsa, vård och omsorg. Medlearn är en av landets ledande utbildningsaktörer inom området. Varje år får tusentals studerande utbildning på olika nivåer inom kommunal vuxenutbildning, arbetsmarknadsutbildning, yrkeshögskola och som kompetensutveckling. Medlearn är en del av Irisgruppen som är en av Sveriges ledande aktörer för effektiv utbildning och stödinsatser för vuxna. Irisgruppen, som består av verksamheterna Iris och Medlearn, har en omsättning på cirka 400 MSEK och drygt 550 anställda på 80 orter runtom i Sverige. Visionen är att genom våra insatser där varje individ når sin fulla potential skapa ett bättre samhälle med minskad arbetslöshet och ökad integration. Läs mer på www.medlearn.se och www.irisgruppen.se. Medlearn erbjuder kunskap som förändrar liv. Vi verkar för samhällsnytta, har starka värderingar och ett tydligt fokus på kvalitet.

Vill du arbeta med Sveriges mest spännande utbildningsform - yrkeshögskolan? Vi söker nu en tandvårdslärare till vår verksamhet i Kista! Vi erbjuder en spännande tjänst i ett utbildningsföretag med högt utvecklingstempo och långsiktiga ägare. Vi ser fram emot att presentera oss ytterligare under processen! 

Varför ska jag välja Medlearn som arbetsgivare?
Hos oss är kollegialt lärande viktigt, vi erbjuder våra medarbetare kompetensutveckling och utbildningsmöjligheter för att behålla kompetensen, nyfikenheten och inspirationen i arbetslaget, samt ge våra elever de bästa förutsättningarna att nå så långt som möjligt i sina studier. Medlearn fortsätter med tydligt fokus på kvalité och samhällsansvar att vara Sveriges största och främsta vårdutbildningsföretag. 

Vad är mina arbetsuppgifter?
Medlearn Yrkeshögskola söker nu en vikarierande lärare till vår tandsköterskeutbildning Kista. I tjänsten som tandvårdslärare ingår såväl teoretisk undervisning som kliniska övningar inom flera tandvårdsämnen. Du kommer att ansvara för betygssättning, att ta fram föreläsningsmaterial, lägga schema, samt samordna praktik. Utbildningen vänder sig till vuxenstuderande och följer Yrkeshögskolans nationella studieplan. 

Yrkeshögskolan är korta och effektiva utbildningar inriktade på yrkesroller där det finns ett stort anställningsbehov. Utbildningarna genomförs i nära samverkan med arbetslivet och innehåller en mix av teori och praktik. Utbildningen är bunden med tre undervisningsträffar/vecka. Din arbetsplats utgår från Kista, men eftersom delar av utbildningen är på distans så kan även arbetet utföras från annan ort de dagar studerande har självstudier och praktik. Du kommer att arbeta tillsammans med Medlearns andra tandvårdslärare placerade i Västerås och Halmstad, men även med övriga kollegor runtom i landet. 

Vem är du?
Vi söker dig som är legitimerad tandhygienist eller examinerad tandsköterska med bred erfarenhet från tandvården. Det är meriterande om du har pedagogisk erfarenhet och undervisningsvana. Du har ett stort intresse för kunskap, lärande, pedagogik samt service. Vi arbetar med en internetbaserad lärplattform och du bör därför ha god datorvana och behärska Office-programmen. 

Som person är du kommunikativ, kreativ och lösningsfokuserad, flexibel i din inställning till arbetet och du trivs i en föränderlig omgivning. Arbetet kräver vidare att du har ett stort intresse för pedagogik samt tycker om att ge god service åt de studerande. 

Ytterligare information 
Tjänsten är en visstidsanställning på 50-80% under perioden v.2-28/22 med möjlighet till förlängning. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Urval sker löpande och vi ser därför gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Sista ansökningsdag är 2021-11-30.

För frågor kring tjänsten, kontakta yrkeshögskolechef Maria Virtanen på mejl maria.virtanen@medlearn.se . För frågor kring processen, kontakta HR-avdelningen på mejl iris.rekrytering@iris.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logga
Medlearn söker en vikarierande tandvårdslärare till YH-utbildning i Kista!

MedLearn AB