halsojobb.se

logga

Medlearn söker en vård-och omsorgslärare till Nyköping!

Företag MedLearn AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-07-31

Ansök nu

Medlearn söker en vård-och omsorgslärare till Nyköping!

Vi expanderar och vill ha med dig på resan! Vill du arbeta med samhällsnytta på ett bolag med starka värderingar och ett tydligt fokus på kvalité? Vill du arbeta med undervisning inom vård- och omsorg? Se hit!

Dina arbetsuppgifter 
Vi söker nu en yrkeslärare till vår nya vård- och omsorgsutbildning i Nyköping. Tjänsten innebär att arbeta med klassrumsundervisning i en grupp av elever som läser en kombinationsutbildning. I ditt uppdrag ingår också handledning. Du ansvarar för planering, genomförande och uppföljning av undervisning i flexibla lärmiljöer. Du arbetar med lektionsplanering, bedömning och betygsättning samt att du handleder eleverna utifrån dennes studieplan. Du får möjlighet att vara med och skapa tillväxt och utveckling i Medlearns verksamhet. 

Din profil 

  • Legitimerad vård- och omsorgslärare/yrkeslärare

  • Yrkeserfarenhet inom vård och omsorg

  • Erfarenhet av att utbilda inom vård och omsorg

  • Erfarenhet av handledning

  • Erfarenhet av språkutvecklande arbetssätt

  • Det är meriterande om du är legitimerad lärare i svenska samt har erfarenhet av kombinationsutbildningar

Skola och vård utvecklas ständigt, därför behöver även våra utbildningar göra det. Vi söker dig som är intresserad av elevens lärande, analys av eget arbete och att utveckla verksamhetens pedagogiska metoder. 

Vårt erbjudande 
Glädje, kreativitet, utveckling och samarbete är våra starka nyckelord. Hos oss är kollegialt lärande viktigt, vi erbjuder våra medarbetare kompetensutveckling och utbildningsmöjligheter för att behålla kompetensen, nyfikenheten och inspirationen i arbetslaget, samt ge våra elever de bästa förutsättningarna att nå så långt som möjligt i sina studier. Våra verksamheter har en gemensam värdegrund. Medlearn värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. 

Ytterligare information 
Annonsen avser en tillsvidareanställning på deltid. Tillsättning sker i juni 2021. Utbildningsstarten är i augusti. Placeringsort är Nyköping.

Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan! Tjänsten kan komma att tillsättas under ansökningstiden. Sista ansökningsdag är 2021-05-28.

Vid frågor kring tjänsten kontakta rekryterande chef på Sirpa.piirainen@medlearn.se eller 0760523985.

Vid frågor kring rekryteringsprocessen kontakta HR-avdelningen på iris.rekrytering@iris.se. 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Dela detta jobb

logga
Medlearn söker en vård-och omsorgslärare till Nyköping!

MedLearn AB