halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Medlearn söker en distanslärare till vår YH-utbildning Specialistundersköterska Röntgen!

Företag MedLearn AB
Ort
Utgår

2022-06-01

Ansök nu

Medlearn söker en distanslärare till vår YH-utbildning Specialistundersköterska Röntgen!

Medlearn tillhandahåller kompetens och arbetskraft inom den livsviktiga sektorn hälsa, vård och omsorg. Medlearn är en av landets ledande utbildningsaktörer inom området. Varje år får tusentals studerande utbildning på olika nivåer inom kommunal vuxenutbildning, arbetsmarknadsutbildning, yrkeshögskola och som kompetensutveckling. Medlearn är en del av Irisgruppen som är en av Sveriges ledande aktörer för effektiv utbildning och stödinsatser för vuxna. Irisgruppen, som består av verksamheterna Iris och Medlearn, har en omsättning på cirka 400 MSEK och drygt 550 anställda på 80 orter runtom i Sverige. Visionen är att genom våra insatser där varje individ når sin fulla potential skapa ett bättre samhälle med minskad arbetslöshet och ökad integration. Läs mer på www.medlearn.se och www.irisgruppen.se. Medlearn erbjuder kunskap som förändrar liv. Vi verkar för samhällsnytta, har starka värderingar och ett tydligt fokus på kvalitet.

Medlearn har fått i uppdrag att starta en ny YH-utbildning med fokus på Specialistundersköterska Röntgen. Vi letar efter dig som vill vara med på denna spännande tillväxtfas och utvecklas tillsammans med oss!

Varför ska jag välja Medlearn som arbetsgivare?
 
Glädje, kreativitet, utveckling och samarbete är våra starka nyckelord. Hos oss är kollegialt lärande viktigt. Vi erbjuder våra medarbetare utbildningsmöjligheter för att behålla kompetensen, nyfikenheten och inspirationen i arbetslaget samt för att kunna ge våra elever de bästa förutsättningarna att nå så långt som möjligt i sina studier. Våra verksamheter har en gemensam värdegrund. Medlearn värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. 

Kan ni berätta mer om utbildningen?
Javisst! Utbildningen riktar sig till undersköterskor som vill vidareutbilda sig. Utbildningen kommer att bedrivas på halvfart och ha undervisning en dag i veckan. Undervisningen sker främst på distans. Utbildningen innehåller kurser som Medicinteknik inom röntgenvård, Radiografi och Sjukdomslära med inriktning radiologi.

Vad är mina arbetsuppgifter?
- Kursplanering och lektionsplanering
- Framtagande av kursmaterial och ibland referenslitteratur
- Genomförande av undervisning; föreläsningar, seminarier etc.
- Examinering och uppföljning av studenternas resultat
- övriga relevanta arbetsuppgifter och ansvarsområden kan förekomma.

Vem passar för tjänsten?
För att lyckas inom rollen behöver du:
- vara legitimerad sjuksköterska
- ha arbetslivserfarenhet inom röntgen
- ha erfarenhet av undervisning/pedagogik är meriterande

Som person är du kommunikativ, flexibel och lösningsfokuserad. Du tycker om att arbeta med människor och att se människor utvecklas och växa. Du har ett stort intresse för vård och omsorg, lärande samt service. Vi arbetar med en internetbaserad lärplattform och du bör därför ha god datorvana och behärska Office-programmen. 

Ytterligare information
Uppdraget omfattar 50% tjänstgöringsgrad i grunden och går att kombinera med andra uppdrag. Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning med tillträde 2022-06-01.

Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan. Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag! Sista ansökningsdag är 2022-05-15.

För frågor kring tjänsten, kontakta Utbildningschef Maria Virtanen på mejl maria.virtanen@medlearn.se.

För frågor kring processen, kontakt HR-avdelningen på iris.rekrytering@iris.se. 

Varmt välkommen med din ansökan! 

 

Dela detta jobb

logga
Medlearn söker en distanslärare till vår YH-utbildning Specialistundersköterska Röntgen!

MedLearn AB