halsojobb.se

Medicinteknisk Röntgeningenjör med kompetens inom IT och systemintegration

Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-31

Ansök nu

Medicinteknisk Röntgeningenjör med kompetens inom IT och systemintegration

Medicinsk Teknik:s uppdrag är att bidra till att sjukhuset kan bedriva god och säker vård. Det gör vi genom att se till att den utrustning som används håller hög kvalitet och är väl underhållen. Det innebär att vi kan garantera patienter och personal en trygg och säker vård. Vår strävan är att genom tillgänglighet och hög kompetens förenkla vardagen för vårdpersonalen.
 
Medicinsk Teknik utför underhåll, konsultation, utveckling och tillverkning av medicintekniska produkter. Här arbetar 45 ingenjörer och tekniker inom grupperna Elektromedicin, Sterilteknik och Bildteknik samt DS Innovation. För att möta framtidens utmaningar inom akutsjukvården bygger Danderyds Sjukhus en ny akutvårdsbyggnad som skall stå klar 2019. Medicinsk Teknik deltar aktivt i arbetet med att utrusta den nya byggnaden med modern medicinteknisk utrustning och att skapa en trygg och säker medicinteknisk miljö för patienter och personal. För att klara detta och samtidigt sköta service och underhåll i befintlig miljö behöver vi bli fler. 
 
Arbetsuppgifter: 
Huvudsakliga arbetsuppgifter är planering och genomförande av förebyggande underhåll i egen regi eller i samverkan med extern serviceleverantör samt genomförande av akut underhåll. Röntgenutrustningarna är placerade på röntgenavdelningen, centraloperation och hjärtavdelningen.
 
Tjänsten innebär även att hålla kontakt med externa leverantörer av utrustningar och servicetjänster. Detta omfattar tolkning av avtalshandlingar, avtalsuppföljning, dokumentation och kvalitetsansvar.
 
Eftersom medicinsk teknik inom sjukvården går mot en mer integrerad miljö mellan olika system är det starkt meriterande att person har erfarenhet av datorer/nätverk, medicintekniska IT system (PACS & RIS) och medicintekniska integrationer.           
 
Anställningsform: 
Tillsvidare, provanställning kan komma att tillämpas. 
 
Kvalifikationer:  
Vi söker dig som är högskoleingenjör eller har motsvarande arbetslivserfarenhet inom området. Civilingenjör är meriterande men ej ett krav. 
Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska. Tidigare yrkeserfarenhet inom medicinsk teknik. Erfarenhet av röntgensystem såsom skelett/lunglab, angiografi, CT, eller MR. Körkort B är ett krav. 
Erfarenhet av att arbeta inom sjukhusmiljö är meriterande. 
 
Personliga egenskaper:  
För att lyckas i tjänsten är det viktigt att du är serviceinriktad, flexibel, driven, har god kommunikationsförmåga och god samarbetsförmåga. Du har lätt för att samarbeta och tar ansvar för att i samverkan med kollegor och kunder strukturera och genomföra dina arbetsuppgifter. Din relation med kunder och kollegor präglas av servicekänsla och prestigelöshet och du lägger stor vikt på att i alla lägen beakta patientsäkerhet och kvalitet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.
 
Urvalet och intervjuer sker löpande och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag.
 
Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Medicinteknisk Röntgeningenjör med kompetens inom IT och systemintegration

Danderyds Sjukhus AB