halsojobb.se

-->

Medicinteknisk Ingenjör till verksamhetsnära tjänster - Bild och Funktion

Ort
Kategorier
Utgår

2020-04-06

Ansök nu

Medicinteknisk Ingenjör till verksamhetsnära tjänster - Bild och Funktion

 

Vi erbjuder  
Vill du vara med och driva utvecklingen vid ett av Europas främsta universitetssjukhus? Verksamheten Medicinsk Vårdteknologi (MVT) har ett nytt spännande uppdrag nu när Karolinskas nybyggda sjukhus fyllts med
högteknologiskmedicinteknisk utrustning. Vi ska bygga upp ett nära samarbete mellan teknisk och klinisk personal, så att den medicinska tekniken bidrar till att vårdens resurser används på bästa möjliga sätt - till nytta för dagens och morgondagens patienter.

MVT ska utforma strategier för framtiden och samtidigt säkerställa att vårdverksamheten har den medicintekniska utrustning som krävs för att dagligen ge vård i världsklass. Vi ansvarar för att driva hela livscykelprocessen för medicinsk utrustning och deltar aktivt i planeringen av framtida investeringar. Dessutom bidrar MVT till att möjliggöra innovation inom specialiserad och högspecialiserad sjukvård och accelerera användningen av ny teknologi för att lösa vårdens utmaningar.

MVT är organiserad under den centrala staben Innovation och Utveckling. Vi är ca 120 medarbetare inom verksamhetsområdena: Utveckling & förvaltning, Verksamhetsnära tjänster, Underhåll, Systemteknik och Lab & primärvård.

Verksamheten är främst förlagd till Solna och Huddinge.

Medicinsk Vårdteknologi bedriver aktivt samarbete med övriga staber inom Karolinska Universitetssjukhuset samt med Region Stockholm, Karolinska Institutet (KI) och Kungliga Tekniska högskolan (KTH).

Vår arbetsmiljö präglas av våra värderingar: Ansvar, Medmänsklighet, Helhetssyn. 
 
Om tjänsten
Din huvuduppgift som medicinteknisk ingenjör hos oss inom verksamhetsnära tjänster - bild och funktionsområdet är avhjälpande underhåll, förebyggande underhåll, ankomstkontroller, teknikstöd samt underhållsplanering och koordinering av ärenden. Vi stödjer också vårdverksamheter vid deras ackrediteringsarbete.

Här kommer du arbeta med utrustning och system inom enhetens ansvar såsom tex EEG, EMG, EKG, Ultraljud, CTG, spirometri och tillhörande medicintekniska informationssystem/lagringssystem. I arbetet förekommer också installation och administration av medicintekniska datorer och applikationer.

Det kan även i framtiden inkludera röntgenutrustning som också ligger inom enhetens ansvarsområde. 

Du arbetar i en omväxlande arbetsmiljö med högt tempo, mycket kund- och leverantörskontakter vilket kräver förmåga till att kunna ta initiativ, vara proaktiv och kunna planera sin arbetsdag så effektivt som möjligt. 

Vår verksamhet bedrivs både på Karolinska Solna och Huddinge. Därav krävs flexibilitet, då du kan komma att arbeta på båda siter. Initial utgångsplacering är Solna  Våra kunder består av verksamheter inom Karolinska Solna/Huddinge

Anställningsform: 
Tillsvidare, 39:30 tim/vecka. Tillträde så snart som möjligt, men enligt överenskommelse, efter vederbörliga beslut. Vi tillämpar flextid.

Intervjuer kan komma att ske löpande. 
 
Vi söker

  • Dig som är en trygg person och har lätt för att samarbeta. Både med kollegor, leverantörer och vårdverksamheter.
  • Har en god serviceanda, ordningssinne och positivt bemötande. 
  • Är delaktig, nyfiken och intresserad att utveckla det dagliga arbetet inom verksamheten
  • Flexibel och kan anpassa sig till en föränderlig vardag.

 
Du är genuint intresserad av medicinsk teknik och tycker att det är roligt att roligt att arbeta med service i sjukvården. 
  
Kvalifikationer 
Vi vill att du har goda kunskaper och ett stort intresse inom medicinsk teknik, elektronik, IT samt service. Du bör ha en högskoleexamen inom medicinteknik eller liknande alternativt ha förvärvat motsvarande praktiska kunskaper. Det är meriterande att vara certifierad av MTF.
Tidigare yrkeserfarenhet av arbete inom funktionsområdet såsom EEG, EMG, EKG, Ultraljud, CTG, spirometri och tillhörande medicintekniska informationssystem/lagringssystem (underhåll/installation/ankomstkontroll/)  är meriterande.  I arbetet förekommer också installation och administration av medicintekniska datorer och system/applikationer, vilket kräver god IT kunskap.

Vi ställer också följande krav: 

  • Behärska svenska samt teknisk engelska väl i både tal samt skrift 
  • Erfarenhet av självständigt arbete
  • Goda kunskaper inom IT/nätverk 

Varmt välkommen med din ansökan! 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Medicinteknisk Ingenjör till verksamhetsnära tjänster - Bild och Funktion

Karolinska Universitetssjukhuset